1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 dny

Pokud narazím na americký výrobek, dám mu přednost před evropským i kdyby byl dražší a to hlavně kvůli tomu celá Eu a EK!! 🙁

61
Před 5 dny
Miroslav Čapek

díky taky prostě USA a né Uršula.

8
Před 6 dny

že jsou komouši šílení, to je známé už dávno. A stejně tak, že progresivisté začínají být ve své nenávisti komoušům podobní.

39
Před 6 dny
Sylva Šporková

Šílená jste vy a Trump. To nemá nic společného s komouši a progresivisty. Kdyby zůstal u podpory Izraele, Ukrajiny a u vyhazování propalestinských aktivistů z universit tak OK. Ale chaotická cla, nebezpečný Musk a vyhrožování Zelenskému, vyhrožováním Kanadě a Grónsku anexií. Bratříčkováním s Putinem a obnova Nord Streamu 2 pod taktovkou USA? Co to má společného s komouši? Jen další bláznivý stařec ve vedení USA. Lidi jen vyjadřují svůj postoj vy šílená Trumpistko.

35
Před 5 dny

Americký výrobek jsem si koupila jen jednou. U nás na pumpě. Ze zvědavosti, jak chutná. Teda, nic moc. Když jsem jen tak mimochodem četla složení výrobku, dozvěděla jsem se, že je vyroben z geneticky upravené kukuřice. Už nikdy více. Bez ohledu, kdo je u moci.

7
Před 5 dny

USA před revolucí nám komanči povídali, že tam je nesvoboda. Přesto jsme měli džíny, trička, kouřili Malborka divte se sluníčkáři dokonce legálně v hospodě. Nyní mám Brusel po vzoru RVHP znovu říká, že USA je říše zla. To jsme to dopracovali. Ať žije Donald Trump. Asi již všichni chápeme proč ho chtěli odprásknout. Koukám na telku a zde pomlouvá nějaký komentátor s ruským jménem ,jak USA tak Rusko. Já mám polské předky a a nikdy bych na své předky nenadával.

6
Milan Grobelný

To je velmi smutné, že vám stačí, aby člověk měl "správnou" genetiku k tomu, aby byl pro vás neomylným a dobrým. Naštěstí však věřím, že podobných případů jako jste vy je menšina, a většina lidstva kouká spíše na to, jak se člověk chová než na to, jaké je národnosti...

Před 6 dny

Vyvolávat antiamerikanismus, stoletý sen rusáků😡

4
Před 5 dny
Miroslav Vlasák

To není třeba vyvolávat, to už udělal Trumper a jeho klika a to poměrně výrazným způsobem. Každý reaguje, jak umí. My neobracíme, NEKUPUJEME. A to i to, co Spojené Státy vyrábí jinde než v USA, má to přece americké "investory".

6
Před 6 dny

Měli bychom takto otáčet Babišovy výrobky..😂 jenže to bychom si pomalu nic nekoupili, protože ten zlodějský velkouzenář vlastní všechno možné..🫣🤣😂

58
Před 6 dny
Ivana Kašová

Tak se otočte třeba vy..........a mimochodem, vy nekradete? To, že tak označujete druhé !!

29
Před 6 dny

Kolik je přímých dovozů z Ameriky? Většina výrobků je vyráběna v Evropě nebo někde jinde. Pokud by se takové výrobky bojkotovaly, tak poškodí hlavně evropského nebo jiného dělníka, který přijde o práci.

18
Před 6 dny
Josef Marek

Ale nepřijde. Zvedne se produkce konkurenta např. Cola versus Kofola a půjde makat tam. Tak nestrašte mrkví v zimě.

17
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 dny

Ještě jsem neviděla takto otočené výrobky. Ameriku jsem tedy nepodporovala nikdy, ale zajímalo by mě, zda titíž lidé, kteří takto otáčejí americké výrobky v obchodech navštěvují též Fast food typu mc Donald a podobné. Pokud ano, tak jde i klasické pokrytectví.

Myslím, že by mělo větší cenu bojkotovat nákupy v obchodech tohoto typu, než otáčet nějaké sklenice, či jiné americké výrobky v obchodech

39
Před 6 dny
Hana Havová

Proč se tak zlobíme na “vzájemnost”. Budu-li počítat zákazníkovi 250% přirážku pak se nesmím zlobit, že se mi odvděčí nápodobně!

2
Před 6 dny

A ví ti otáčeči, že zboží už dostal amík zaplacené? Takže trestají koncového dodavatele.

14
Před 6 dny
Jan Šanda

Dodavatel začne nakupovat lépe a bude klid.

15
Před 6 dny

Prosím vás, a proč to dělají? Že 700 milionů Evropanů čeká pomoc od 250 milionové Ameriky proti 150 milionovému Rusku? Vždyť to my, Evropané jsme neschopní řešit si naše záležitosti. Namísto toho aby Evropa dala jasně najevo kde je právo a spravedlnost, tak upínají zraky, spínají ruce k bohu z Ameriky a přitom nezapomínají té Americe nadávat. Jo a ještě ty směšně obrácené výrobky. Ubohost .

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt