Bůh ví, co všechno si na sebe plácáme, pojídáme, pijeme nebo dýcháme, v domnění, že je to bezpečné....inu, doba toxická....a byznys je byznys
Pravda
Je vidět, že do ČR se dodávají nezdravé produkty a kšunty. To co se prodává u nás v ČR za podřadné zboží, které je mnohem dražší než v zahraničí kvalitní, které mají v Rakousku, v Německu a v západní Evropě, ve starých zemích EU, tak to je vrchol drzosti od těch výrobců a i od těch obchodníků, kteří to prodávají
už dost dlouho se vyhýbám takovým věcem...prostě jen voda...vyjde to levněji, když nějaký parfém tak drahý kvalitní a občas a jen na oblečení, nikdy na kůži, místo deodorantu apod stačí kamenec....vlasy si nebarvím, je mi 50 a ač mám tmavě hnědé vlasy šedin minimum nikdo nevěří, že se nebarvím...zubní pasty od vincentky, stejně tak žádné nosní kapky typu Nasivin a vhodně pojmenovaný OTRivin apod..jen vincentka...čím méně chemie tím lépe i tak se už dnes nevyhneme mikroplastům apod...prostě čemu lze se vyhnu a vyjde to levněji...platit si za zničené zdraví to tak
Hlavně aby nepadaly vysoké pokuty pro výrobce. Takhle je to v pohodě, jen tak dál.! 👏👏👏
80% výrobků potravin i drogerie uvádí na obalech výrobce Německo, je možné , že to vše vyrobí v Německu nebo taky jenom nalepí etikety??? Dnes nevíme odkud co pochází , protože na obalech je vždy uveden jenom distributor!! Málo kontrol!! Jsme samí odpad!!! To si v jiných zemích občané nenechají líbit!!!
Jak je to možné ??? Vždyť máme tak dokonalý způsob inspekce, tisíce úředníků a kontrolorů... nebo snad ne ???
Ano máme ale jen na to aby braly plat .a až se něco stane tak zvednou zadnici a jdou buzerovat lidi
No jo, známé firmy Nivea, Dove, Syoss, od nich už dávno nic nekupuji. Nedávno jedovatá barva na vlasy Syoss.
Hlavně Nivea, s tou už jsem skončila před mnoha lety, Kdysi byla Nivea opravdu velmi dobrá značka.
Tohle zboží prodávají Vietnamci ve svých prodejnách. Rozhodně bych u nich drogerii nenakupovala. A oblečení také ne, bůhví, odkud to tahají.
Za vším jsou pouze peníze, o lidi jim nejde. Oni to určitě nepoužívají.
Staré dobré Mýdlo s jelenem nebo Helada.