1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 dny

Anglicky neumím, takže test je pro mě na nic. Jsme v Čechách, budu mluvit česky. A totéž vyžaduji od ostatních. A komu se to nelíbí, ať se vrátí do své země. Kvůli nikomu se nebudu učit anglicky, ukrajinsky, německy, či jakkoliv jinak. Pokud bych se rozhodla učit cizí jazyk, tak jedině kvůli sobě.

35
Hana Havová

Tak vyžadovat po druhých aby mluvili jen česky je pořádná hloupost. A mluvit jenom česky a předstírat, že je na to někdo hrdý je zakomplexovanost a lenost. Kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem. Víte, kdo to řekl ?

15
Před 4 dny

Asi takhle. Ju spik ingliš. Ja nerozumím. Co? Eh.

Před 4 dny

You can count me in, má rovnez vyznam, muzes se mnou pocitat. Takze dve vety jsou spravne.

23
Před 4 dny
Šárka Hieková

Trošku se to liší:

Count me in = I want to be involved in/participate in something. You can count on me = You can rely on me/I am dependable.

13
Před 4 dnyUpraveno

Promiňte ale toto je test anglické gramatiky nikoli schopnosti anglicky se dorozumět. I když neumíte správně časovat nebo předložky, pokud znáte slovíčka tak si porozumíte. Rodilým Vietnamcům také rozumíte i když neumí vyjmenovaná slova, případně neznají vid dokonavý...

14
Jsem Paranoik

Já tam vidím i několik idiomů ;-)

Před 4 dny

Ja, natürlich 😊

P.S.

na angličtinu jsem uvalil clo ve výši 100%

11
Před 3 dny

Chyběly mě tam chytáky:

Onion rings - cibule zvoní

Sausage of lovers - párek milenců

Your eyes september - tvé oči září

atd.

5
Karel Matula

For me behind me. He is lubricated like a fox.

4
Před 22 hodinami

Čekám, zda se v komentářích objeví i paní Schillerová - tak ví vil sí.

Před 3 dny

8/10, 2 chyby jsem měl ne kvůli mé angličtině, ale kvůli nesrozumitelnosti dvou otázek v češtině 😃

3
Před 4 dny

Kvíz jsem nedělal.Doufám,že se v Čechách domluvím česky.

14
Před 4 dny
Jiří Kadlec

Mám takový pocit, že už asi ne. Češtinu na ulici jsem neslyšela hodně dlouho.... kam jsme se to dostali....smutné. 🙁

20
Zobrazit dalších 17 reakcí
Před 4 dny

10/10. Piece of cake.

9
Jiří Zima

Já též. Ale trochu podvadim, jsem 20 let pryč...

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt