Anglicky neumím, takže test je pro mě na nic. Jsme v Čechách, budu mluvit česky. A totéž vyžaduji od ostatních. A komu se to nelíbí, ať se vrátí do své země. Kvůli nikomu se nebudu učit anglicky, ukrajinsky, německy, či jakkoliv jinak. Pokud bych se rozhodla učit cizí jazyk, tak jedině kvůli sobě.
Tak vyžadovat po druhých aby mluvili jen česky je pořádná hloupost. A mluvit jenom česky a předstírat, že je na to někdo hrdý je zakomplexovanost a lenost. Kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem. Víte, kdo to řekl ?
Asi takhle. Ju spik ingliš. Ja nerozumím. Co? Eh.
You can count me in, má rovnez vyznam, muzes se mnou pocitat. Takze dve vety jsou spravne.
Trošku se to liší:
Count me in = I want to be involved in/participate in something. You can count on me = You can rely on me/I am dependable.
Promiňte ale toto je test anglické gramatiky nikoli schopnosti anglicky se dorozumět. I když neumíte správně časovat nebo předložky, pokud znáte slovíčka tak si porozumíte. Rodilým Vietnamcům také rozumíte i když neumí vyjmenovaná slova, případně neznají vid dokonavý...
Já tam vidím i několik idiomů ;-)
Ja, natürlich 😊
P.S.
na angličtinu jsem uvalil clo ve výši 100%
Chyběly mě tam chytáky:
Onion rings - cibule zvoní
Sausage of lovers - párek milenců
Your eyes september - tvé oči září
atd.
For me behind me. He is lubricated like a fox.
Čekám, zda se v komentářích objeví i paní Schillerová - tak ví vil sí.
8/10, 2 chyby jsem měl ne kvůli mé angličtině, ale kvůli nesrozumitelnosti dvou otázek v češtině 😃
Kvíz jsem nedělal.Doufám,že se v Čechách domluvím česky.
Mám takový pocit, že už asi ne. Češtinu na ulici jsem neslyšela hodně dlouho.... kam jsme se to dostali....smutné. 🙁
10/10. Piece of cake.
Já též. Ale trochu podvadim, jsem 20 let pryč...