1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 dnyUpraveno

Chybí tady jak se zachovat,když pečuje o ležáka 24 hodin v tom případě je to nesmysl.To bych musel.mít dodávku a okamžitě by to nešlo.

46
Před 11 dny

Takže sbalit si batoh se všemi věcmi, co je třeba, postavit ke dveřím a bedlivě naslouchat, až to přijde. No bezva. Vy si vůbec neumíte představit, jakou paniku tím můžete vyvolat, že? Spousta lidí je vydivočelá neustálým strašením válkou, pomalu si myslí, že jim Rus zítra vleze do obýváku, tak tímto jim fakt dodáte pocit jistoty. Mimochodem...kam bychom asi tak utíkali s tím batohem? Kdysi byla všude síť krytů pro obyvatelstvo, dnes jsou z nich udělané kluby, a nebo jiné soukromé objekty.

151
Před 10 dny
Lucie Doudová

Jeden Ukrajinec z vedlejší vesnice mi popisoval to samé, je z oblasti Sumy, proč by si měl balit věci a někam chodit, vždyť Rusové jsou jeho přátelé a mnoho jich měl i v Rusku. Nakonec mu z obýváku nezůstalo nic. Je třeba si uvědomit, že svět dnes ovládají psychopaté a těm je Váš obývák ukradený.

7
Před 11 dnyUpraveno

Naši rodinu v případě čehokoli rozhodně nikdo rozdělovat nebude. Spoléháme jen sami na sebe - systému nevěříme a domov bychom rozhodně neopouštěli, abychom se nechali vláčet ještě do většího nebezpečí, než ve kterém bychom eventuálně byli. Už nikdy se nevydám nikomu do rukou, aby mohl rozhodovat o mém osudu. Za svůj život mám odpovědnost jen já, tedy jsem to já, kdo se rozhoduje, jak se kdy zachová.

239
Hana Stojanová

straší válkou před volbama...

71
Před 10 dny

A co po 72 hod co potom, předpokládám že máte letenky do cizích dalekých destinacích, o co vám jde o rozpoutání války, v tom případě je lépe nic neřešit, nechci přežít jadernou apokalypsu.

38
Před 9 dny
Ondra Rolák

Letenky do bezpečí mají politici.

11
Zobrazit další reakci
Před 11 dny

A co takhle vyhnat bičem EK I bez batohů ?

229
Před 11 dny
Michal Latiok

Klidně bych byl i tvrdší a důslednější 😉

98
Před 11 dny

Drive jsme vedeli, kde je nejblizsi kryt. Byl obvykle v budovach zakladnich skol a ucili jsme se to v predmetu zvany Branna vychova.

Dnes nevime nic. Nevime kde je kryt, kam jit, co delat😔

75
Před 11 dny
Dáša Třetinová

Potvrzuji, byl jsem ve štábu CO a tam se vše udržovalo, kontrolovalo, připravovali se i děti. Vše bylo do podrobnoctí vyřešeno, od vody po lékárničky, byli určeni vedoucí a na okresech byl styčný důstojník, jezdil na kontroly a školil učitele, zdravotníky i nás ve štábu. Byly i připravené,určené kolony autobusů pro nutný převoz z měst do bezpečí, u nás na Jesenicko z Ostravy a okolí. Vše se zničilo, stejně tak, jako útvary CO a vybavená kasárna, mohla se některá zachovat, jako úniková místa. A kde je výbava, auta, výstroj? Byl někdo potrestán za zničení, mebo se někdo obohatil? To neřešme, říkalo se tomu, přišel investor, po česky. Jinde to byli zloději.

41
Před 10 dny

No jasně, budeme tu skákat přes batohy, kde budeme stále obměňovat nějaký jídlo co nejíme, nakoupíme hadry navíc aby smrděly připravené a já nevím co ještě. Staré rodiče necháme napospas, zvířata vypustíme do lesa a zdrhneme, jen nevím kam. Takže si to strčte někam. Vy jste za to všechno zodpovědní, Cpete se kam nemáte a jen provokujete. Nikam se rozhodně nechystáme a rozdělovat nás taky nikdo nebude

42
Dobrá Ivana

Je potřeba ty slušné a pracovité lidi rozdělit aby se náhodou konečně nespojili a nezatočili s intrikány a zločinci žijících s jejich daní v palácích EU.

2
Před 11 dny

...Nikdy nepisi zadné komentaře ani se nepripojuji do diskuzi,ale to straseni lidi denně s takovymi clanky mě už se.....Na co se připravují?To ví o něčem dopředu nebo co....? Neuvěřitelné fakt,jeno mstrašení lidi a rodin s malymi dětmi.....

86
Před 9 dny
Monika Zacios

-re

1
Před 11 dny

To není žádná strategie.Ty zmetci nás připravujou na válku,až se jim ji konečně kvůli Ukrajině podaří vyvolat.

Jó byznys je byznys.

112
Vratislav Kafka

Výstižné. Jen nechápu proč si to ta mírumilovná většina nechá líbit.

2

Jistě, EU se vydala na válečnou stezku, je tedy potřeba občany jednak vyděsit a jednak přepnout do válečného módu.

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt