1600/1600Zbývá 1600 znaků

To je vám tak nádherný pocit , když zaplatím vstupné a projdu se po hradě tak nějak svobodně s vědomím , že jsem přispěl na kapitalismus.Už bych rozhodně neměnil.

8
Před 6 dny
Vlastimil Maléř

Přispěl jsi na údržbu hradu, mysliteli !

1
Zobrazit další reakci

Na Karlštejně jsem byl s motocyklem v roce 1962. Bylo dovoleno zajet až nahoru do blízkosti vstupní brány, za prohlídku jsem zaplatil 3,- Kčs a pak jsem si za 50 haléřů koupil limonádu U Karla IV. Uznávám, že to bylo v době kruté totality a útlaku! Naposled jsem tam byl jako řidič autobusu. Parkoval jsem dole na parkovišti, protože ke hradu byl zákaz vjezdu a když jsem viděl cenu za parkování, tak jsem tam už nikdy nejel a nepojedu.

9
Před 8 dny

No a tak si tady žijeme. Z našich daní státní hrad udržujeme a z našich výplat, se na tu údržbu smíme podívat. Děti učím, že slovo státní, je sprosté slovo. Česko je uzavřená kapitola. Všichni se tu okradem.

9
Před 9 dny

Je to opravdu hezké udržovat historii z daní občanů, kteří se tam ani z finančních důvodů nebudou moci následně podívat.

26
Před 8 dny
Petr Dědic

A migranti mají vstupy zdarma

6
Před 9 dny

Dejme dětem do patnácti let prohlídku zdarm / do konce 9 třídy

Ať poznají historii a nejsou blbe

A potom ať už to stojí kolik chce

6

Všude se teď udělá z jedné návštěvy -více okruhů-čili několik vstupenek.

Před 7 dny

Za těch strašlivých zlých komoušů si to mohl dovolit naprosto každý. Ještě že máme tu "demokracii".

3
Před 9 dny

Byl jsem tam s rodinou,ale musím říct,že nic moc, je to chudý příbuzný proti hradu Bouzov.

9
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt