No fuj...nejenže je to nejspíše úplně jiný recept, ale tohle je děs. Míchaný vajíčka jedině na špeku...v nouzi na másle a nejlépe s troškou slaniny a jemně dochucené dijonskou nebo obyčejnou hořčicí.
Nicméně...jak je u nás zvykem, co člověk, to jiný recept...a je to tak dobře 😄
Pěkně na slanince, to jsou potom orgie. Úplně nakonec doporučuji přidat škvarky, které těsně předtím nahřejete v mikrovlnce. Trochu hoňka, ale vyplati se to, zkuste !
Jako vážně! 4 vejce - 2 porce? Tak možná když to zalejeme tím litrem vody. A sůl na začátku je dobrá akorát pro akcionáře Čezu, bo to protáhne dobu než se voda dostane do varu. Co za blbá tohle napsalo a ještě to zveřejní. 🤯
ale ve finále se vejce dříve "uvaří"
viz třeba zde
V osolené vodě se vaří potraviny skutečně trochu rychleji než v neosolené…
Zdroj: Odkaz
Vajíčka na másle. Olej? No, fuj.
Vážení tvrdit že vařená vajíčka i když rozmíchaná jsou lepší než míchaná smažená vajíčka je nehorázdnost. Ten, kdo něco takového říká, nemá o tom co je chutné ani potuchy. Rozmíchaná vařená vajíčka jsou dobrá v polévce, ale tam je to o tom, že to tu polévku doplní.
Dobrý den, v názvu článku se píše o míchaných vajíčkách, ale v článku samotném se dozvíme přípravu tzv. ztraceného (zastřeného) vejce. To jsou dva úplně odlišné recepty!
Jedno to má společné, stejnou skořápku. Taky jsem se divil...
Zajímavá technika, ale asi zůstanu u másla vajíček a pánve
Přesně. Ony všechny novoty nejsou nejlepším řešením.
Blbost, tohle nejsou a ani nemůžou bejt míchaný vajíčka
To jsou reklamní Whirlpool vejce. Na oslavu se to dá aplikovat ve větší míře. Třeba 100 vajec a pračka na 90.
Ani náhodou!!!!!!!! Myslím, že ve svém věku umím udělat dobrá míchaná vejce a nemíním na tom nic měnit. A určitě mi příprava netrvá 10 minut.
Tak mně teda tenhle trik nedostal....🤣🤣🤣
Celý blbost... omg