1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jsem na Mounjaro 5 měsíců a nic lepšího není!! Rozhodně to není pravda ta cena. Ano, bohužel u nás se prodává pouze po 3 ks ne jednotlivě ale pokud si koupíte pero ne 2,5 mg ale rovnou 10 mg například… tak se dávkuje 15 kliknutí na 2,5 mg dávku a pero vydrží cca na 4 měsíce tzn 8 tis /4 .

Cítím se skvěle a žádné vedlejší účinky nic.

6
Před 1 měsícem
Hana Koderová

Kolik jste prosím zhubla a držíte i nějakou dietu?

2
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 1 měsícem

Ahoj, s dovolením se zapojím do diskuze.

Rád bych upřesnil informace o ceně Mounjara. Píšete, že "krabička s jednou injekcí Mounjaro stojí od 6 290 Kč, tříbalení téměř 20 tisíc", ale to neodpovídá mé zkušenosti.

Nedávno jsem kupoval jedno pero Mounjaro, které obsahuje čtyři dávky na měsíc, a platil jsem za něj kolem 6 300 Kč.

Mounjaro se standardně prodává v balení po čtyřech injekcích, určených na měsíční užívání. Ta zmínka o "jedné injekci" za 6 290 Kč je podle mě buď zavádějící, nebo starší informace. Za 6 300 Kč obvykle dostanete měsíční balení (4 dávky).

Doufám, že tahle informace pomůže objasnit situaci s cenami!

6
Před 1 měsícemUpraveno
Glas-Laminate S.r.o.

Tohle balení 1 pero 4 dávky 2 ,5 ml mají teď v Dr. Max s kartou za 4800,- kupováno minulý týden

3
Před 1 měsícem

Tak hlavně Ozempic i Wegovy stejná účinná látka..stejne davkovani..jen cena jiná🤣 a firma bude mít větší zisky a někdo na SÚKL namazáno do kapsy, že Ozempic pouze pro diabetiky.

9
Před 1 měsícem

...a v Americe už mají první oběti úmrtí na kolaps vnitřních orgánů po Ozemiku a Mountjaru... však se teď nabalíkují na zoufalcích z Evropy...

13
Před 1 měsícem
Radka Sprochova

Známá pro Ozempic pracuje a prý by si něco takového do těla nikdy nedala.

4
Před 1 měsícem

Lidi se vyžerou, žerou s prominutím hnusy, nehýbou se, všude se vozí a pak si řeknou, teď jsem vyžraná/ný. Tak a teď si píchnu do břicha a budu hubený🤣. Strašný, neberu ty, co jsou opravdu nemocní.

1
Před 1 měsícemUpraveno

Možná je dostupný,ale finančně jak pro koho...,aspon tak za 3 tisíce...

14
Před 1 měsícem

Člověk by si to rád pořídil,ale za takovou cenu v žádném případě

6
Před 1 měsícem

Zase reklama pro lékárnu Dr. Max

8
Před 1 měsícem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 měsícem
Pavel Bloch

to je ale přeci namáhavé a zdlouhavé , raději šup tabletu nebo injekci ....

10
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 měsícem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 1 měsícem
Lucka Hegedüš

tak si to zkus. Vyžrat se do obřích rozměrů. A pak dej vědět kdy se ti to povedlo.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA