1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

ta stupidita tady už byla.Asi ty bláboly vynáší

16
Před 3 měsíci

Njn, špatná výchova...a odvést pozornost malého rozmazlence se považuje za umění...

4
Před 3 měsíci
Dana Martin

Jasně, hádám, že podle vás je umění vyděsit děcko natolik, aby před dospělými ani nepíplo a neprojevovalo frustraci žádným způsobem. 🙄

1
Před 3 měsíci

Vychovala jsem 3 děti a nikdy se mi nestala situace , kdy se dítě v obchodě vzteká, válí po zemi a řve. Myslím si, že je to o výchově a jedna na zadek v takovém případě není na škodu. Čekat, až se dítě vyřve - dá průchod svému hněvu, protože je to osobnost, je podle mě divný názor.

48
Před 3 měsíci

Sama nejsem matkou, ale jsem nejstarší ze 7 sourozenců a tak vím, že v těchto situacích je důležité zaměřit poroznost dítěte na něco. I teď se to občas povede, když dítě pláče v Mhd a jsem v jeho blízkosti, tak mu pochválím třeba boty, že jsou krásné, že jsem takové ještě neviděla. Dítě se na ně zaměří, ukazuje mi je . Maminka pochopí a také se hned přidá. Ale takto oslovím jenom děti, co již rozumí. Na menší si netroufnu. Tam často pomáha objetí matky. Neříkám, že je to pravidlo, jenom zkušenosti...

3
Před 3 měsíci

Mně se také takto zachoval syn, vynucoval si hračku, válel se po zemi, kopal nohama a řval. Zachovala jsem klid a odešla jsem od něho, ale stále jsem ho měla na očích. Když mě neviděl rázem ustal, postavil se na nohy a hledal mě očima, po chvíli jsem k němu přišla a snažila jsem se mu vysvětlit, proč hračku nemohu koupit......

13
Před 3 měsíci

No jo. Tříleťák. V tomto věku se to stává. Paní uklizečka zareagovala dobře. Nicméně mám zkušenost, že časem tyto excesy děti přejdou.

14
Před 3 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Takovému dítěti je třeba jiným podnětem změnit chod myšlenek. Zeptal jsem se bezradné matky, zda smím oslovit její dítě. Zlobící chlapec zaregistroval souhlas, zpozorněl a když jsem na něj promluvil otázkou vůbec nesouvisející se situaci, "zapomněl" na svůj úmysl a přitulil se k sukni matky.

3
Před 3 měsíci

Předškolní dítě je obrazem rodiny!Maminka zapomněla asi i na správnou výchovu!

34
Před 3 měsíciUpraveno

Škoda každé rány která padne vedle !!! Takto by byli na světě jenom rozmazlení parchanti co nebudou mít k nikomu a k ničemu respekt !

Mě do výchovy nebude žádný blbeček mluvit ať se vám to líbí nebo ne !

1
Před 3 měsíci

Jinak, pane Kouřil, kdybyste něco takového zažil, tak by jste nyní mlčel, dítě nesmíte uhodit, nebo na něho hulákat, už jenom kvůli lidem, v některých zemích je to i trestné....

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA