ta stupidita tady už byla.Asi ty bláboly vynáší
Njn, špatná výchova...a odvést pozornost malého rozmazlence se považuje za umění...
Jasně, hádám, že podle vás je umění vyděsit děcko natolik, aby před dospělými ani nepíplo a neprojevovalo frustraci žádným způsobem. 🙄
Vychovala jsem 3 děti a nikdy se mi nestala situace , kdy se dítě v obchodě vzteká, válí po zemi a řve. Myslím si, že je to o výchově a jedna na zadek v takovém případě není na škodu. Čekat, až se dítě vyřve - dá průchod svému hněvu, protože je to osobnost, je podle mě divný názor.
Sama nejsem matkou, ale jsem nejstarší ze 7 sourozenců a tak vím, že v těchto situacích je důležité zaměřit poroznost dítěte na něco. I teď se to občas povede, když dítě pláče v Mhd a jsem v jeho blízkosti, tak mu pochválím třeba boty, že jsou krásné, že jsem takové ještě neviděla. Dítě se na ně zaměří, ukazuje mi je . Maminka pochopí a také se hned přidá. Ale takto oslovím jenom děti, co již rozumí. Na menší si netroufnu. Tam často pomáha objetí matky. Neříkám, že je to pravidlo, jenom zkušenosti...
Mně se také takto zachoval syn, vynucoval si hračku, válel se po zemi, kopal nohama a řval. Zachovala jsem klid a odešla jsem od něho, ale stále jsem ho měla na očích. Když mě neviděl rázem ustal, postavil se na nohy a hledal mě očima, po chvíli jsem k němu přišla a snažila jsem se mu vysvětlit, proč hračku nemohu koupit......
No jo. Tříleťák. V tomto věku se to stává. Paní uklizečka zareagovala dobře. Nicméně mám zkušenost, že časem tyto excesy děti přejdou.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Takovému dítěti je třeba jiným podnětem změnit chod myšlenek. Zeptal jsem se bezradné matky, zda smím oslovit její dítě. Zlobící chlapec zaregistroval souhlas, zpozorněl a když jsem na něj promluvil otázkou vůbec nesouvisející se situaci, "zapomněl" na svůj úmysl a přitulil se k sukni matky.
Předškolní dítě je obrazem rodiny!Maminka zapomněla asi i na správnou výchovu!
Škoda každé rány která padne vedle !!! Takto by byli na světě jenom rozmazlení parchanti co nebudou mít k nikomu a k ničemu respekt !
Mě do výchovy nebude žádný blbeček mluvit ať se vám to líbí nebo ne !
Jinak, pane Kouřil, kdybyste něco takového zažil, tak by jste nyní mlčel, dítě nesmíte uhodit, nebo na něho hulákat, už jenom kvůli lidem, v některých zemích je to i trestné....