1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Lidi si budou furt stěžovat. Když obchodní centra zavedla poplatek 20 korun za záchod, tak najednou spoustu lidí protesty, že "tam teda už nebudu chodit". A přitom ani těch 20 korun není nákladová cena. A to se v OC o náklady dělí spoustu prodejen včetně restaurací, které musí mít ty záchody povinně. Ale když to má tahat jeden supermarket, tak to je prostě drahé.

6
Před 2 měsíci
Patrik Chrz

Za peníze mi nevadí ale když v těch velkých nejsou tak to mi tedy vadí. Prostě starší škatule,co nadělám.

9

Náš Parlament schvaluje dost tzv. "kocourkovských" zákonů, ale povinnost velkých obchodů mít pro zákazníky bezplatné WC neřeší.

8
Před 2 měsíci

Pokud jedu na větší nákup, volím obchody, kde WC mají.

A ani v Německu ve všech velkých obchodech WC nemají (Lídl, Edeka a pod...) tedy pokud nejsou součástí nějakého většího centra - zkušenost z Drážďan.

5
Před 2 měsíci

V supermarketech? Jste normální? Chápete rozdíl mezi supermarkety a hypermarkety či nákupními centry? Kam byste asi chtěli v supermarketech narvat záchody pro lidi? Ty jsou leda v hypermarketech ovšem mimo někde na chodbě. Bože můj.

2
Před 2 měsíci
Jan Florián

Nebožujte tady. Např. Lidl měl WC umístěné v rohu prodejní plochy vedle svého zázemí.

4
Před 2 měsíci

WC v obchodních centrech zdarma jsou hnzída bezdomovců. Nechutné, smrduté i kdyby to služba uklízela každou pul hodinu, tak to nestačí. Nedivím se, že to některé supermarkety neprovozují

10
Před 2 měsíci
Milan Novák

Možná se budete divit,ale někdy bezdomovci nejsou ty největší h****a.A navíc pokud má prodejna na směně 3-4 zaměstnance,jak by se vám líbilo,kdyby si prodavač od pekárny odběhl uklidit WC a pak zpátky pro vás upéct pečivo?

2
Před 2 měsíci

Ve větších obchodech by záchody být měly, v menších jsou za mě zbytečné, ale když už jsou tak jedině bezplatné.

Člověk je jediný tvor na světě, který na mnoha místech musí za svou potřebu zajít si na záchod platit, což je neslýchané - ještě že zatím nemusíme platit za potřebu dýchat..

10
Před 2 měsíci

Nakupují pouze tam, kde je přístupné WC. Uvítala jsem, když Lidl zavedl také WC. Tam ovšem fungovala pouze do covidu

Pak už se nezpřístupnila

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA