1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Tohle si nesmí k zákazníkovi dovolit.

Zákazník je ten, kdo ji živí, pokud ji práce nebaví, může jít jinam, nikdo ji na pokladně nedrží. Povinně shlédnout film Zlaté dno s Vlastou Burianem, ať ví jak se chovat k zákazníkovi.

12
Před 3 měsíci
Petr Líný

Klid. Ona si to dovolila jen v hlavě autorky.

6
Před 3 měsíci

Já tedy nevím, asi nakupuji v divných obchodech, nikdy jsem se s něčím takovým nesetkala. Pokladním je úplně jedno, co kdo nakupuje a co zákazníkovi markuje. Je potřeba po učitelích a důchodcích vyvolat vlnu nenávisti i vůči pokladním? Aby se zdůvodnilo zrušení klasických pokladen?

29
Před 3 měsíci
Oldriska Polaskova

Protože z Vás cítí, že si to nemůže dovolit a hledá slabý kus.

3
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Povinností zdravotní sestry je starat se o pacienty a být k nim zdvořilá. Povinností prodavačky je obsluhovat zákazníky a být k nim zdvořilá. Prodavačka se chovala neprofesionálně a arogantně.

5
Před 3 měsíci

Kdo vymýšlí takové pitominy 😄 Pokladní je šumafuk, co opípá, ta kouká, kdy už bude moci jít domů.

14
Před 3 měsíci

Bych ji hnala důru až do šatny. A také by si měla uvědomit, že to co markuje, to ji živí.

4
Před 3 měsíci

Kdo vymýšlí tyhle příběhy?

14
Před 3 měsíci
Miluše Najmanová

Pani Najmanova, to jedne unavene zenske z prace "napsal zivotni nakup."

Před 3 měsíci

Z toho bych si tak dělala.......

9
Před 3 měsíci
Jaroslava Schovankova

Kdysi jsem zazila cosi obdobneho, pokladni se nelibila ma vasen pro luxusni francouzske konaky a mela velice nevhodne az urazejici komentare. Durazne jsem ji vysvetlila, kdo je zakaznik a kdo obsluha od slova slouzit, dale jsem si nechala jzavolat vedouci, ktera mi pozadovane zbozi nasledne ve vsi slusnosti prodala.

5
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Ha ha no prostě KUPI KUPI...

1
Před 3 měsíciUpraveno

To je zase trapně vykonstruovaný "příběh".

1
Před 3 měsíci

Tahle slátanina tady už byla před rokem.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA