Tohle si nesmí k zákazníkovi dovolit.
Zákazník je ten, kdo ji živí, pokud ji práce nebaví, může jít jinam, nikdo ji na pokladně nedrží. Povinně shlédnout film Zlaté dno s Vlastou Burianem, ať ví jak se chovat k zákazníkovi.
Klid. Ona si to dovolila jen v hlavě autorky.
Já tedy nevím, asi nakupuji v divných obchodech, nikdy jsem se s něčím takovým nesetkala. Pokladním je úplně jedno, co kdo nakupuje a co zákazníkovi markuje. Je potřeba po učitelích a důchodcích vyvolat vlnu nenávisti i vůči pokladním? Aby se zdůvodnilo zrušení klasických pokladen?
Protože z Vás cítí, že si to nemůže dovolit a hledá slabý kus.
Povinností zdravotní sestry je starat se o pacienty a být k nim zdvořilá. Povinností prodavačky je obsluhovat zákazníky a být k nim zdvořilá. Prodavačka se chovala neprofesionálně a arogantně.
Kdo vymýšlí takové pitominy 😄 Pokladní je šumafuk, co opípá, ta kouká, kdy už bude moci jít domů.
Bych ji hnala důru až do šatny. A také by si měla uvědomit, že to co markuje, to ji živí.
Kdo vymýšlí tyhle příběhy?
Pani Najmanova, to jedne unavene zenske z prace "napsal zivotni nakup."
Z toho bych si tak dělala.......
Kdysi jsem zazila cosi obdobneho, pokladni se nelibila ma vasen pro luxusni francouzske konaky a mela velice nevhodne az urazejici komentare. Durazne jsem ji vysvetlila, kdo je zakaznik a kdo obsluha od slova slouzit, dale jsem si nechala jzavolat vedouci, ktera mi pozadovane zbozi nasledne ve vsi slusnosti prodala.
Ha ha no prostě KUPI KUPI...
To je zase trapně vykonstruovaný "příběh".
Tahle slátanina tady už byla před rokem.