1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíciUpraveno

To máte z toho, jak v supermarketech děláte cenovou politikou z lidí blázny. Slevové týdny, ale jen na určité zboží v určitých dnech pro určité množství v určité kombinaci s určitým jiným zbožím a to jen s určitým výstřižkem z určitého letáčku doneseným spolu s určitou aplikací.

37
Před 7 měsíci
Jiří Mikan

Prodavačky za to určitě nemůžou.

5
Před 7 měsíci

V regále byla cedule 39,90 Kč. Jenže šlo o cenu za kilo. Hlávka, kterou měla, vážila asi kilo a půl. Takže na účtence se objevilo skoro osmdesát korun,“ popisuje Kamila.

Tak nevím, kdo tady nedovede počítat. Jako 80, nebo 60 Kč?

20
Před 7 měsíci
Jiří Čapák

A to je to hlavni k diskuzi z takoveho clanku...😆

2
Před 7 měsíci

A strčila?

1
Před 7 měsíci

To ji mělo potěšit, ve 40. ji považovat za šestnáctku.

Před 7 měsíci

Bohužel, stále existují primitivové, kterým nedochází, že pokladní opravdu ceny zboží neurčuje.

39
Před 7 měsíci
Václav Kočka

Pokladní je pro Vás zástupce obchodu a je správné řešit reklamaci s ní ihned na místě. Navíc Vy nevíte, kdo ceny určuje a v danou chvíli Vás to ani nemusí zajímat. Ovšem jakékoliv zastrkávání zeleniny kamkoliv v reklamačním řádu nenaleznete, to je samozřejmě celé špatně.

2
Před 7 měsíci

Celý problém vidím v tom, že obchody se snaží nalákat kupující na úžasné ceny poněkud "nešikovně" (kulantně řečeno). U zboží se skví cenovka s báječnou cenou, která svítí do dálky. Na té samé cenovce je ještě poněkud vyšší cena, která není tolik vidět na první (ba ani na druhý zběžný pohled). A teprve při bližším prozkoumání si přečtete, že ona úžasná nízká cena platí jen pro zákazníky s apkou obchodu, ale je to uvedené opravdu malinkým písmem. A to, že je při současné drahotě spousta cen uváděná za 100g je už celkem běžná praxe, takže by každý měl zbystřit, pokud vidí nezvykle nízkou cenu.

4
Před 7 měsíci

Minulé pondělí v PENNY , bílé zelené za 9,90 Kč/kg. Za 39,90 si to opravdu můžou strčit do pr ...

9
Před 7 měsíci
Přemysl Homolka

Do prosklené vitríny?

4
Před 7 měsíci

Několik zkušeností mě naučilo se vždycky dívat na údaje. Jestli za kilo nebo kus či 100 gr.

Také jsem se poměrně rychle naučila přepočítávat nebo aspoň celkem přesně odhadnout, když zboží váží nějakou váhu a cena je za kus, kolik to vychází na kilo. A mám poměrně jasno, kolik jsem za co ochotná zaplatit a jestli to fakt potřebuji nebo musím mít.

Obchod nabízí a já se rozhodnu, jestli to koupím nebo ne. Pak se nemusím rozčilovat u pokladny.

Před 7 měsíci

Takhle jsem naletěla v LIDLu při koupi jahod. V sezóně mi cena 24,90 korun za misku přišla adekvátní. Jenže cena byla za 100g (to už je fakt podraz, když se jinde ceny udávají za kilo - vše pro zmatení zákazníka) U pokladny jsem koukala, kolik jsem platila a bylo mi to vysvětleno. Od té doby si dávám pozor a už nedůvěřuju žádné uvedené ceně.

V Kauflandu zas často mívají něco v akci, co vyprodávají - je u toho oranžová cenovka. Ale u pokladny mi namarkují původní cenu. Pak mi na informacích při reklamaci tvrdí, že tam ta oranžová cenovka nebyla! Teď už si tu cenovku u zboží fotím.

1
Před 7 měsíci

Já bych to zelí hodila po frajerce zpátky, třeba by se jí v té makovici rozsvítilo. Je to hrůza, co vše si dneska lidi dovolí a zaměstnanci si to musí nechat líbit.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA