1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Když jsem byla malá, táta pracoval na varné Schwarzenberského pivovaru. Nádherný interiér obložený dřevem, teplo, citrusové plody v květináčích, medová vůně mladiny a pár švábů. Naprosto neškodných zvířátek, kterým jsem pivo bez alkoholu nosila k pití do víček.

8
Před 6 měsíciUpraveno
Jitka Pernicová

To já při i spatření švába vylezla na stůl a ječela jsem úplně stejně, jako by to byla myš

4
Před 6 měsíciUpraveno

Článek je převzatý, v žádném Mělníku se nic podobného neodehrálo, je to sprostý fejk. Přestaňte šířit bludy, které se staly na opačném konci světa. Nevím, kdy tomu už někdo udělá konec.

16
Před 6 měsíci

Dokážu si představit, že stát se to mně, tak mne klepne. Ne k vůli tomu, že bych se bála švábů, ale z představy, že se mi usadí doma. Takže bych nekřičela, ať je nepoděsím, ale hned s nimi do pytlíku, venku vyfotit a na prodejnu je nevracet. Vyhodit někde dál od baráku. Foto s upozorněním bych poslala vedení obchodu.

2
Před 6 měsíci

Paní Daniela se včera napila džusu,ráno se probudila s utkvělou představou,že je spisovatelka a není sama,podobné výplody mentálního průjmu tady čteme dost často.

7
Před 6 měsíci
Miro Holy

Ona paní Daniela na nic pořádného nemá. Kdybyy šla raději umývat nádobí do nějaké školní jídelny. To by si domů občas odnesla i nějaké nedojedené jídlo.

4
Před 6 měsíciUpraveno

Hysterka... to je zase článek!!!

12
Před 6 měsíci
Olga Fabiankova

Neřekla bych, že paní hysterčí. Naopak si myslím, že švábi, donesení domů s nákupem, by rozhodily každého. Včetně vás. Já bych to určitě nezlehčovala, při úniku jediného švába (oplodněného) do prostoru by jich brzy mohl být plný RD nebo panelák, neboť se rychle množí. Viděla jste někdy švába? Já ano, ve sprchách kdysi v porodnici, a věřte, že to nebylo nic příjemného. Byl černý a veliký, jakmile se rozsvítilo, utekl rychle do guly do odpadu. Vystrašil mne dokonale, že jsem se pak bála jít znovu do sprchy.

10
Před 6 měsíci

Hlavně, že začaly křičet. To je důležité sdělení... 😂

5
Před 6 měsíci

I ty kočičky potřebují živou potravu a ne nejen nějaké kapsičky a jiný humus.

6
Před 6 měsíci

vždyť je to potravina dnešní doby - pro lidi

2
Před 6 měsíci

A kde je foto?

5
Před 6 měsíci
Martina Jeřábková

Nikde. Je to fejk. Kdyby se to v ČR skutečně stalo, dozvíme se to z jiných zdrojů, ne z tohoto škvárového webu.

10
Před 6 měsíci

Aspoň si mají kočky s čím hrát

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA