1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tvl. uplne žasnu, jak jsou všichni redaktoři tak chytří na všech webech...že by vysoká škola života? Co zkusit občas zapojit fyziku atd. a ověřit informace, když už ředitel...

10
Před 5 měsíci

Chtěla bych vědět,jak se docílí teplota na noc třeba na 19, když topím na 21 přes den,jak teplota klesne rychle o tři stupně třeba,to abych větrala hodinu?

6
Před 5 měsíci

Alžběta Eremiášová

20 °C v obývacím pokoji a v kuchyni

23 °C v koupelně

15–16 °C v ložnici

Tak tam si bydlete a spěte sama.

17
Před 5 měsíci

Jediné kde je rozdíl,tak že v patře máme 23 a ve spodním 24. Místnosti všude stejně,protože máme furt pootevřené dveře všude. V koupelně se zepne ještě topitko na pár minut a šmitec. 16 stupňů v ložnici? Tak to bych spal venku na dlažbě se sekáčkem v hlavě...

3
Před 5 měsíci

V obývacím pokoji 20 ⁰C je docela málo. I když je člověk překrytý dekou a oblečený, tak to není žádná domácí pohoda. A v ložnici 16 až 17 taky nic moc. Jednou jsem to zkoušel a při souloži mi doslova mrznul zadek.

15
Před 5 měsíci

V podstatě se co zimu nedočítám nic nového, co mi zatím asi nejvíc peněz ušetřilo za topení je změna dodavatele plynu, kdy jsem přešel k levnějšímu Armexu, takže se mi snížila cena za odběr a nemusí tak právě utahovat kohoutky a můžu žít v pohodlí.

Před 5 měsíci

Jděte někam s těmi vašimi teoriemi. Kdepak Vás to učili? Na střední? Asi těžko neboť umět řešit řemeslo trvá desítky let a stále se musíte učit!

2
Před 5 měsíci

Ušetřit za topení lze i tak, že se uzavřou ventily.

5
Před 5 měsíci

a ktomu od pekarove 2 svetry :)

8
Před 5 měsíci

No, to jste nám prozradili novinky!?😂😂😂

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt