1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

"... „Chlapeček kousl do čokolády a máma ji vrátila do regálu. Nenechala jsem to jen tak,“ svěřuje se se zážitkem zákaznice..."

...

No to mě fakt vytočilo, Takže parchanta jsem hned zfackovala a mámu pořádně seřvala. A hned se mi ulevilo, dodala. 🙂

Před 6 měsíci

Vždyť v marketech mají členy ochranek, kteří vše monitorují na monitorech a sledují, zda tam někdo něco nekrade. A v případě nutnosti by měli vůči těm zlodějům zasáhnout, navíc důkazy jsou, je to nahrané na videokazetě. Chápu paní, že chtěla, aby tu čokoládovou figurku, která byla poškozená, ta matka toho drzého dítěte uhradila, když ji ten její synátor takto poškodil tu figurku. Tak na druhé straně se vůbec nedivím tomuto. Okolní lidé se otáčeli, ale nikdo nic neřekl. Ono v dnešní době je raději se do takových věcí nemontovat, neangažovat, protože pak se to obrátí proti člověku, který by chtěl se v tom angažovat.

40
Před 6 měsíci
Petr Horned

Ochranka není všudypřítomná. Ne všude je kamerový systém a když je, tak nelze sledovat záběry z např. dvaceti kamer najednou. A navíc ochranka většinou není přítomna po celou otevírací dobu.

7
Před 6 měsíci

Na to platí staré rčení:příklady táhnou.Na ránu je ten rodič,který z dítěte vychovává fracka,který si všechno dovolí.Morálka a slušnost mezi lidmi šla už dávno do kytek.

117
Před 6 měsíci
Jarmila Šťastná

A zlodějky jsou vždycky nejvíc agresivní.

39
Před 6 měsíci

Už jsem o tom několikrát psal. Je to pro ty rádoby matky úplně běžná praxe. Nechat dítě najíst a pak vyhodit obaly než dojdou ke kase. Vídám to skoro pořád a potom se hrozně diví když jim ochranka vynadá že dítě konzumuje nezaplacené zboží. Je to hlavně proto že odhadem asi 1 třetina věcí se vůbec nezaplatí. A prý i více jak polovina rádoby matek zapomene zaplatit zboží (rohlík nebo sušenu) kterou má dítě v ruce. A některé to prý zapomínají pravidelně 🙂

55
Před 6 měsíci
Jiří Shelby

Ale já třeba viděla paní ve středním věku, jak se pásla na hroznovém víně přímo u regálu a ještě volala na svého muže, jestli nechce. Lidí chodilo kolem plno, ale kdo se chce nechat seřvat od nějaké sebestředné blbky že.

Ale je pravda, že některé děti jsou učeny se krmit vším a všude. Moje děti nikdy nejedly ani v obchodě, v autě, či kde jinde a nikdy hlady nezašly.

21
Před 6 měsíciUpraveno

Bohužel i mezi dospělými se najdou taková hovada co něco nakousnou a vrátí.A co se týče kamer a ochranky ,tak někdy je to těžko dohledatelné a hlavně záleží na úhlu pohledu kamer.Kolikrát se nám stalo ,že si zákazník koupil uzeninu a po čase jsme ji našli hozenou v regálu ,protože se mu to zdálo drahé .Zákaznici jsou kolikrát lenošní vrátit vybrané zboží tam kde jej vzali a pohodí ho kam se jim zlíbí.

48
Před 6 měsíci
Jana Jašová

Jj značná část práce prodavačky je vracet zboží zpět do regálu. Bohužel často ho vrátit nelze, protože mezitím třeba rozmrzlo a už musí do odpisu....

1
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Nedávno jsem v supermarketu byla svědkem tomu, že dáma, tím myslím pěkně oblečená, nalíčená, zvážila cibuli, nalepila cenu na sáček, ale nedala ho do vozíku. Vrátila se k regálu a do sáčku přidala další 4 kusy cibule, pak sáček s původní váhou a cenou uzavřela. S úsměvem jsem se jí zeptala, zda nezapomněla cibuli zvážit. A ona s výrazem nechápavosti odpověděla: "A proč? Nic jsem neudělala." A klidně pokračovala v dalších nákupech.

33
Před 6 měsíci
Jana Malá

Ano. Nic neudělala. To znamená, že zboží znovu nezvážila. Ale moc bych se nasmála, kdyby jí zboží u pokladny převážila pokladní. Jak by pak asi madam vysvětlovala, že nalepený účet nesedí se skutečnou váhou? Opravdu nechápu, že jí ta ostuda stojí za to. Ačkoliv, dnes jsou lidi s hanbou jedna ruka. A co by dřív takovou osobu společensky znemožnilo, se dnes bere laxně a klidně se přehlíží. Pak se není čemu divit, že jsou lidi čím dál drzejší a za to, že jsou sprostí zloději se ani nestydí.

49
Před 6 měsíci

Spousta čtenářů reaguje v diskusi na pouhou surovou skutečnost, že maminka s dítětem se zachovali tak, jak je popisováno v článku. Nikomu asi nedochází, že drtivá většina těchto "příběhů ze života" je smyšlená - a poslední dobou hlavně na KUPI.cz, kdy je zjevné, že to je od doby, kdy nám "pomáhá" AI 🙁. Nechci tvrdit, že se některé věci nemohou stát, ale že zrovna Kupi.cz má takovou žeň na podobné příběhy.

Já tvrdím, že i tento článek je z dílny fantazie, a mám pro to své tvrzení důkaz - a je přímo v článku hned na začátku.

Cituji:

"„To se snad ne...“ zůstala jsem stát s otevřenou pusou. Malý kluk, sotva čtyřletý, si rozbalil čokoládového Mikuláše, ukousl hlavičku a figurku položil zpět do regálu."

A další odstavec to ale popírá:

"Dítě sáhlo po Mikulášovi, rozbalilo ho a kouslo do hlavy. Než jsem stihla cokoli říct, matka mu figurku vzala z ruky a – k mému naprostému šoku – ji vrátila zpátky do regálu.“

Takže sami vidíte, že v první části položí figurku zpět samotné dítě, a a naopak v druhé části to udělá Maminka.🙂 No, tak proč tomu ale nevěřit, že!!! 🙂🙂.

5
Před 6 měsíci
Lubomír Janů

Mozna tento pribeh je smysleny, ale ja jsem neco podobneho videla na vlastni oci. Take dite sahlo po necem cokoladovem ve snaze si to strcit do pusy i s obalem to rozmacklo a matka rozmacklou zdeformovanou cokoladovou figurku dala zpatky do regalu a vubec ji nevadilo, ze ji pritom s jednou pani vidime.

6
Před 6 měsíci

Nejhorší na tom je, že se celá situace nakonec obrátí proti tomu, kdo na situaci upozorní.

Tzv. mlčící většina odsouhlasí, že se nemožně chová ten, kdo chce nápravu, nikoliv ten, který problém způsobil. V Česku naprosto běžné.

33
Před 6 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

Je mě 80 a když vidím duchodce jak se ve všem hrabou tak říkam ale to zlaté mango jsem si včera koupil.Doma by s tim ovocem a zeleninou nezacházeli.

9
Před 6 měsíci

Takže v půli listopadu se hromadně nakupují vánoční sladkosti. A jen nevím kdo tam tu figurku vrátil, jednou dítě, jednou matka. Zkuste si to alespoň přečíst než to pošlete do světa.

11
Před 6 měsíci
Pavel Novák

Nadpis....dítě vzalo a ukouslo, matka vrátila do regálu.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA