Takže rada zní: Držet hubu, jíst spálené housky nebo chodit nakupovat jinam, kde jsou prodavačky méně přepracované...😁👍
Já si naopak myslím, že by si zákazníci měli veřejně stěžovat daleko víc a firmy by pak byly nuceny přijmout víc lidí, aby nebyl nikdo zbytečně přetížený a zboží bylo kvalitnější!
Obchody mají často mizernou organizaci práce a navíc chtějí ušetřit na výplatách.
Teď jste mě pobavila. Vy si myslíte, že když si zákazníci budou víc stěžovat, tak firmy přijmou víc lidí?? Tak to žijete v jiném světě. Manažerům na centrále to je úplně jedno. Hlavně, že jsou velké tržby při co nejmenším počtu zaměstnanců.
Když už vymýšlíte všechny takové články zjistěte si, jakým způsobem fungují třeba v Albertu retail pekárny nebo konvektomaty. Obvykle jsou to typy MIWE aero, MIWE econo, které mají horkovzdušné proudění, parní injektáž a programy pro každý druh pečiva. V těchto přístrojích pečivo spálíte pouze v případě, když zvolíte špatný program. Přístroj se vypíná sám takže krátkodobá nepřítomnost obsluhy vůbec nevadí. Samotný článek nehodnotím, protože je stejně jako všechny vymyšlený.....
No nevím, máme MIWE, pravá pec zvoní jen krátce a když ji hned neotevřu, prostě na to zapomenu když třeba přebírám dodavatele na příjmu a pak přijdu a pečivo spálené, on ten program už sice je hotový, ale v peci je stále ten horký vzduch a pečivo dál tmavne. Levá pec aspon zvoní furt dokud ji neotevřu, tak toho si třeba všimnou holky z deli a otevřou ji, když pekař zapomněl nebo je jinde😄 Prostě někdy se sejde víc činností a člověk "zapomene" že pekl a neotevře tu pec hned po dokončení.
To je pěkná blbost. Dělám pekařku v obchodě. Pečivo se spálí jen pokud nastavíte jiný program pečení, vyšší teplotu, než má být. Pokud totiž pec dopeče, automaticky se ihned vypne a otevřou se dveře, tudíž ten zbytek tepla pečivo nespálí ani když se hned nevyndá z pece.
Který řetězec a značka pece? Pece MIWE v Albertu se samy určitě neotevřou, a i ty novější DEBAG na jiných prodejnách taky ne (už i s nimi mám zkušenost).
Zajímavé... prodavačky spálené pečivo odepisují, ale přesto je nabízeno zákazníkům ke koupi... tady někdo kecá....
Celé je to o tom, že je jich málo a nestíhají to, co by měly a za ten plat, co jim třeba v Albertu dávají, se tam nikdo nehrne.
Spolehají na to, že mají lidé "kachní žaludky" a většinu spálenin snědí! Potom odepíšou až zbytek - jednoduché počty...😏
No, KUPI se opět vyznamenal 🙁. Žádný obchod by si totiž nedovolil vystavit a prodávat takto spálené pečivo - za mne jednoznačně FAKE 🙁🙁. Už i to, jak se tam zdůrazňuje, jak musí neustále a téměř pravidelně lítat k samoobslužným pokladnám, protože tam musí být IHNED, jakmile je někdo zavolá. No, a zde vidíte, jak si KUPI protiřečí, protože před pár měsíci tu dávali článek o tom, jak si zákazníci stěžovali, že musí čekat u samoobsluhy hrozně dlouho, než k nim někdo vůbec přijde, aby jim vyřešil problém. No, vysvětleno to bylo právě tím, že prodavačky nemají čas, protože musí dělat jiné věci - jako příprava pečiva či rovnání zboží do regálů a pod. Tak jak to teda je, vážené KUPI? Pokud si chci vymýšlet či dokonce lhát, tak si to ale musím sakra pamatovat, na co jsem se vymlouval (tvrdil) před 3 měsíci - to já jenom, aby člověk pak nebyl za blbce🙂🙂. Tak jste se chytli do vlastní hluboké jámy 🙂🙂🙂.
xdd vůbec si to neprotiřečí, právě naopak, prodavačky musí dělat to i to a nikdy zákazníci (a lidi obecně) nebudou spokojený... taky jde o to jaká to prodejna je, jestli nějaká velká franšíza, nebo malá prodejna. Stát se to může, jsou to taky jenom lidi xdd
Ještě, že máme takové uvědomělé zákazníky. Měl si ještě k té kytce to spálené pečivo koupit. V každé práci/firmě je něco. Málo kde je vše ideální. Pokud je jich málo, mají to řešit s vedením, ale zákazník by měl dostat kvalitní zboží...
jakože má prodavčka přijít za šéfem a říct mu, aby přijmul další lidi? kde jste se vylíhnul? Představte si, co by asi vám řekl šéf, kdybyste za ním přišel s takovým požadavkem.
To je nesmysl. Ty spálené housky tam prostě nepatří! Příběh je naprosto vymyšlený - kdybych byl v podobné situaci, tak jsou mi výmluvy prodavaček u zadele. Prostě jsem si přišel nakoupit a chci za voje peníze zboží bez vady.
To je známá věc, jako lidstvo samo, prodavačky ze sebe dělají chudinky vždy a všude. Přitom se mají jak čuníci v žitě 👍
Platy mají pěkné, benefity ještě lepší, když přijde rodinka, naúčtují polovinu zboží a většinu věcí v akci nevidíme v regálech právě díky těmto dámám, protože jak nedávno jedna uvedla, když mám tu možnost, proč né , vzít si máslo za sníženou zaměstnaneckou cenu 10 korun a večer prodávat před panelákem za dvacku, jak mělo být v obchodě 🙄
Tak si tam jděte pracovat, když je to tak skvělá práce. Já tuhle práci na rozdíl od Vás dělala a to hned v několika řetězcích. A je vidět, že o tom fakt nic nevíte.
Takže přestat opruzovat se samoobslužnými pokladnami, ke kterým musí pořád někdo běhat - to už pak přestávají být samoobslužnými. Nechat prodavačky v klidu, ať každá dělá svou práci - markování, doplňování zboží, obsluha pekárny. Nikdy nic pořádně nefunguje, když někdo dělá tisíc věcí najednou a pořád někam odbíhá.
Tento způsob prodeje je bohužel normální v naší zemičce,na západ od nás nemáte samoobslužné pokladny,na zásobování regálů zbožím máte pro to zvlášť vyčleněné lidi a na pokladny také a vidíte oni prosperují jen tady to holt nejde,akorát mi není jasné proč!!!
Zajímavé že na západ od našich hranic (ono i na sever a na jih...) by si to nikdo nedovolil dát na pult... To by byla mela děcka 🤣... U nás se to jen okeca, a protože obchodníci a tudíž i zaměstnanci vědí že čeští zákazníci sežerou cokoliv a jsou ovce tak stačí stěžovatele jen odbyt bobkem na hlavu a hloupou výmluvou že zaměstnanec musí v práci pracovat....