1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Takže rada zní: Držet hubu, jíst spálené housky nebo chodit nakupovat jinam, kde jsou prodavačky méně přepracované...😁👍

Já si naopak myslím, že by si zákazníci měli veřejně stěžovat daleko víc a firmy by pak byly nuceny přijmout víc lidí, aby nebyl nikdo zbytečně přetížený a zboží bylo kvalitnější!

Obchody mají často mizernou organizaci práce a navíc chtějí ušetřit na výplatách.

90
Před 3 měsíci
Jana Šimková

Teď jste mě pobavila. Vy si myslíte, že když si zákazníci budou víc stěžovat, tak firmy přijmou víc lidí?? Tak to žijete v jiném světě. Manažerům na centrále to je úplně jedno. Hlavně, že jsou velké tržby při co nejmenším počtu zaměstnanců.

36
Před 3 měsíci

Když už vymýšlíte všechny takové články zjistěte si, jakým způsobem fungují třeba v Albertu retail pekárny nebo konvektomaty. Obvykle jsou to typy MIWE aero, MIWE econo, které mají horkovzdušné proudění, parní injektáž a programy pro každý druh pečiva. V těchto přístrojích pečivo spálíte pouze v případě, když zvolíte špatný program. Přístroj se vypíná sám takže krátkodobá nepřítomnost obsluhy vůbec nevadí. Samotný článek nehodnotím, protože je stejně jako všechny vymyšlený.....

1
Před 2 měsíci
Miloslav Doubrava

No nevím, máme MIWE, pravá pec zvoní jen krátce a když ji hned neotevřu, prostě na to zapomenu když třeba přebírám dodavatele na příjmu a pak přijdu a pečivo spálené, on ten program už sice je hotový, ale v peci je stále ten horký vzduch a pečivo dál tmavne. Levá pec aspon zvoní furt dokud ji neotevřu, tak toho si třeba všimnou holky z deli a otevřou ji, když pekař zapomněl nebo je jinde😄 Prostě někdy se sejde víc činností a člověk "zapomene" že pekl a neotevře tu pec hned po dokončení.

1
Před 3 měsíci

To je pěkná blbost. Dělám pekařku v obchodě. Pečivo se spálí jen pokud nastavíte jiný program pečení, vyšší teplotu, než má být. Pokud totiž pec dopeče, automaticky se ihned vypne a otevřou se dveře, tudíž ten zbytek tepla pečivo nespálí ani když se hned nevyndá z pece.

58
Před 2 měsíci
Ivana Hanušová

Který řetězec a značka pece? Pece MIWE v Albertu se samy určitě neotevřou, a i ty novější DEBAG na jiných prodejnách taky ne (už i s nimi mám zkušenost).

Před 3 měsíci

Zajímavé... prodavačky spálené pečivo odepisují, ale přesto je nabízeno zákazníkům ke koupi... tady někdo kecá....

Celé je to o tom, že je jich málo a nestíhají to, co by měly a za ten plat, co jim třeba v Albertu dávají, se tam nikdo nehrne.

52
Před 3 měsíci
Miroslav Palounek

Spolehají na to, že mají lidé "kachní žaludky" a většinu spálenin snědí! Potom odepíšou až zbytek - jednoduché počty...😏

19
Před 3 měsíci

No, KUPI se opět vyznamenal 🙁. Žádný obchod by si totiž nedovolil vystavit a prodávat takto spálené pečivo - za mne jednoznačně FAKE 🙁🙁. Už i to, jak se tam zdůrazňuje, jak musí neustále a téměř pravidelně lítat k samoobslužným pokladnám, protože tam musí být IHNED, jakmile je někdo zavolá. No, a zde vidíte, jak si KUPI protiřečí, protože před pár měsíci tu dávali článek o tom, jak si zákazníci stěžovali, že musí čekat u samoobsluhy hrozně dlouho, než k nim někdo vůbec přijde, aby jim vyřešil problém. No, vysvětleno to bylo právě tím, že prodavačky nemají čas, protože musí dělat jiné věci - jako příprava pečiva či rovnání zboží do regálů a pod. Tak jak to teda je, vážené KUPI? Pokud si chci vymýšlet či dokonce lhát, tak si to ale musím sakra pamatovat, na co jsem se vymlouval (tvrdil) před 3 měsíci - to já jenom, aby člověk pak nebyl za blbce🙂🙂. Tak jste se chytli do vlastní hluboké jámy 🙂🙂🙂.

18
Před 3 měsíci
Lubomír Janů

xdd vůbec si to neprotiřečí, právě naopak, prodavačky musí dělat to i to a nikdy zákazníci (a lidi obecně) nebudou spokojený... taky jde o to jaká to prodejna je, jestli nějaká velká franšíza, nebo malá prodejna. Stát se to může, jsou to taky jenom lidi xdd

12
Před 3 měsíci

Ještě, že máme takové uvědomělé zákazníky. Měl si ještě k té kytce to spálené pečivo koupit. V každé práci/firmě je něco. Málo kde je vše ideální. Pokud je jich málo, mají to řešit s vedením, ale zákazník by měl dostat kvalitní zboží...

33
Před 3 měsíci
Pan Vajicko

jakože má prodavčka přijít za šéfem a říct mu, aby přijmul další lidi? kde jste se vylíhnul? Představte si, co by asi vám řekl šéf, kdybyste za ním přišel s takovým požadavkem.

14
Před 3 měsíci

To je nesmysl. Ty spálené housky tam prostě nepatří! Příběh je naprosto vymyšlený - kdybych byl v podobné situaci, tak jsou mi výmluvy prodavaček u zadele. Prostě jsem si přišel nakoupit a chci za voje peníze zboží bez vady.

17

To je známá věc, jako lidstvo samo, prodavačky ze sebe dělají chudinky vždy a všude. Přitom se mají jak čuníci v žitě 👍

Platy mají pěkné, benefity ještě lepší, když přijde rodinka, naúčtují polovinu zboží a většinu věcí v akci nevidíme v regálech právě díky těmto dámám, protože jak nedávno jedna uvedla, když mám tu možnost, proč né , vzít si máslo za sníženou zaměstnaneckou cenu 10 korun a večer prodávat před panelákem za dvacku, jak mělo být v obchodě 🙄

6
Před 3 měsíci
Sára Plchutová Nováková

Tak si tam jděte pracovat, když je to tak skvělá práce. Já tuhle práci na rozdíl od Vás dělala a to hned v několika řetězcích. A je vidět, že o tom fakt nic nevíte.

3
Před 3 měsíci

Takže přestat opruzovat se samoobslužnými pokladnami, ke kterým musí pořád někdo běhat - to už pak přestávají být samoobslužnými. Nechat prodavačky v klidu, ať každá dělá svou práci - markování, doplňování zboží, obsluha pekárny. Nikdy nic pořádně nefunguje, když někdo dělá tisíc věcí najednou a pořád někam odbíhá.

11
Před 3 měsíci
Arnika Jelínková

Tento způsob prodeje je bohužel normální v naší zemičce,na západ od nás nemáte samoobslužné pokladny,na zásobování regálů zbožím máte pro to zvlášť vyčleněné lidi a na pokladny také a vidíte oni prosperují jen tady to holt nejde,akorát mi není jasné proč!!!

5
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Zajímavé že na západ od našich hranic (ono i na sever a na jih...) by si to nikdo nedovolil dát na pult... To by byla mela děcka 🤣... U nás se to jen okeca, a protože obchodníci a tudíž i zaměstnanci vědí že čeští zákazníci sežerou cokoliv a jsou ovce tak stačí stěžovatele jen odbyt bobkem na hlavu a hloupou výmluvou že zaměstnanec musí v práci pracovat....

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA