Byl by pro obchod veliky problem instalovat automaticky vydejni box , ktery by umoznoval pouze vydej do okynka bud po jednom kusu a nebo dle zvoleneho poctu? Myslim ze by to veci pomohlo a ani techicky by takovy box nebyl financne narocny...
Na každý druh pečiva zvlášť nebo jen na rohlíky?
Ve skladu kapesník vyndá a rohlíky jdou zpět.
A jsme u jádra problému. Tady chodí hygiena k malým živnostníkům a pokutuje za každou blbost, která nikoho neohrozí. Na druhou stranu se prodává volně pečivo naházené na hromadě a může ho osahat, poplivat kdekdo. Kdo jezdí do zahraničí, příkladem je třeba Itálie, tak tam si volně koupíte jen balené pečivo, ale čerstvé, výhradně u pultu. Osobně jsem také viděla staršího pána, jak v Albertu osahal nejméně 5 housek a vždy je hodil zpět, nakonec si nevzal ani jednu. Housky čerstvé, měkkoučké. Když jsem se ho zeptala, proč to dělá a nevezme si rukavici, začal na mě řvát, co si to dovoluju, klika, přiblížil se mladý pár, ten chlap by mi snad jednu vrazi.
Přesně tak. To je bohužel realita českých marketů. Já jsem zákazník a můžu si dovolit vše.
a co myslíte že dělá personál s pečivem co spadlo na zem, kopne pod stojany a ze druhé strany hodí zpět a pokud se budete dívat na datumy na potravinách ve slevě i bez slev tak se nebudete stačit divit kolik je jich prošlých v jednom jsem dokonce koupil trhané maso mražené, které bylo prošlé dokonce jeden rok, to jsem ale bohužel zjistil, až v době kdy jsem jej chtěl použít, no účtenka již nebyla, tak balíček skončil v koši a je toho mnohem více, většina lidí se nedívá co kupuje bohu žel !!!
Lidí jsou čuňata. Několikrát jsem byla svědkem toho jak se jiný zákazník přehrabuje v pečivu bez použití rukavic či jiné pomůcky k tomu určené. Po upozornění se ještě cití dotčení
Milá Ivetko, i já coby zákazník přeci právo na to kvalitní pečivo zakoupit si mám.
A proto než odeberu ten pravý, kvalitní rohlík, či jiné to pečivo, tak zhruba průměrně předtím než ten vhodný naleznu, jich nejméně 5 kusů pečlivě ohmatám, ba občas i kousek odštípnu a ochutnám, zda opravdu mé představě o dostatečné kvalitě a mnou za toto pečivo vydaných peněz odpovídá.
Líbí se mi u každého článku od paní Evy "Tenhle příběh se skutečně stal." U každého. A nezbytné uváděné konzultace s právníky, odborníky, vedoucími, doktory. Ať už jde o vajíčka, pečivo, nebo nepříjemnou pokladní. Hned to těm článkům přidá na důvěryhodnosti...musí to být zdůrazněno. Připomíná mi to Balíček karet od Mirka Černého... A přátelé, tento příběh je pravdivý. Ten voják se totiž jmenoval T. Texas Taylor.
Také jsem zažila že paní vycucla kuličku hroznového vína a slupku vyplivla do bedny s vínem. Když jsem jí řekla že se to nedělá, tak mi odpověděla jak prý pozná že je dobré.
V Rakousku by za tohle dostala pokutu až několik tisíc euro a zákaz do obchodu.
Nebalené,volně ložené pečivo nekupuji,už tak 2 roky,se v tom lidi hrabou holýma rukama,až tedy na vzácné výjimky,kdy si vezmou igelitové rukavice.
Až zákazník odejde, nasypou zpět..😉
takto by jste to řešila VY?
To já tam zase vyděl myš též mě to odradilo.
To je TVRDÁ realita.