1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Byl by pro obchod veliky problem instalovat automaticky vydejni box , ktery by umoznoval pouze vydej do okynka bud po jednom kusu a nebo dle zvoleneho poctu? Myslim ze by to veci pomohlo a ani techicky by takovy box nebyl financne narocny...

10
Před 3 měsíci
Roman Červinka

Na každý druh pečiva zvlášť nebo jen na rohlíky?

4
Před 3 měsíci

Ve skladu kapesník vyndá a rohlíky jdou zpět.

5
Před 3 měsíci

A jsme u jádra problému. Tady chodí hygiena k malým živnostníkům a pokutuje za každou blbost, která nikoho neohrozí. Na druhou stranu se prodává volně pečivo naházené na hromadě a může ho osahat, poplivat kdekdo. Kdo jezdí do zahraničí, příkladem je třeba Itálie, tak tam si volně koupíte jen balené pečivo, ale čerstvé, výhradně u pultu. Osobně jsem také viděla staršího pána, jak v Albertu osahal nejméně 5 housek a vždy je hodil zpět, nakonec si nevzal ani jednu. Housky čerstvé, měkkoučké. Když jsem se ho zeptala, proč to dělá a nevezme si rukavici, začal na mě řvát, co si to dovoluju, klika, přiblížil se mladý pár, ten chlap by mi snad jednu vrazi.

6
Před 3 měsíci
Iveta Bezděková

Přesně tak. To je bohužel realita českých marketů. Já jsem zákazník a můžu si dovolit vše.

2
Před 3 měsíci

a co myslíte že dělá personál s pečivem co spadlo na zem, kopne pod stojany a ze druhé strany hodí zpět a pokud se budete dívat na datumy na potravinách ve slevě i bez slev tak se nebudete stačit divit kolik je jich prošlých v jednom jsem dokonce koupil trhané maso mražené, které bylo prošlé dokonce jeden rok, to jsem ale bohužel zjistil, až v době kdy jsem jej chtěl použít, no účtenka již nebyla, tak balíček skončil v koši a je toho mnohem více, většina lidí se nedívá co kupuje bohu žel !!!

4
Před 3 měsíciUpraveno

Lidí jsou čuňata. Několikrát jsem byla svědkem toho jak se jiný zákazník přehrabuje v pečivu bez použití rukavic či jiné pomůcky k tomu určené. Po upozornění se ještě cití dotčení

19
Před 3 měsíci
Ivet

Milá Ivetko, i já coby zákazník přeci právo na to kvalitní pečivo zakoupit si mám.

A proto než odeberu ten pravý, kvalitní rohlík, či jiné to pečivo, tak zhruba průměrně předtím než ten vhodný naleznu, jich nejméně 5 kusů pečlivě ohmatám, ba občas i kousek odštípnu a ochutnám, zda opravdu mé představě o dostatečné kvalitě a mnou za toto pečivo vydaných peněz odpovídá.

14
Před 3 měsíci

Líbí se mi u každého článku od paní Evy "Tenhle příběh se skutečně stal." U každého. A nezbytné uváděné konzultace s právníky, odborníky, vedoucími, doktory. Ať už jde o vajíčka, pečivo, nebo nepříjemnou pokladní. Hned to těm článkům přidá na důvěryhodnosti...musí to být zdůrazněno. Připomíná mi to Balíček karet od Mirka Černého... A přátelé, tento příběh je pravdivý. Ten voják se totiž jmenoval T. Texas Taylor.

Před 3 měsíci

Také jsem zažila že paní vycucla kuličku hroznového vína a slupku vyplivla do bedny s vínem. Když jsem jí řekla že se to nedělá, tak mi odpověděla jak prý pozná že je dobré.

3
Před 3 měsíci
Marta Kovacsiková

V Rakousku by za tohle dostala pokutu až několik tisíc euro a zákaz do obchodu.

3
Před 3 měsíci

Nebalené,volně ložené pečivo nekupuji,už tak 2 roky,se v tom lidi hrabou holýma rukama,až tedy na vzácné výjimky,kdy si vezmou igelitové rukavice.

Před 3 měsíci

Až zákazník odejde, nasypou zpět..😉

15
Před 3 měsíci
Dana Nováková

takto by jste to řešila VY?

10
Před 3 měsíci

To já tam zase vyděl myš též mě to odradilo.

Před 3 měsíci
Roman Beckert

To je TVRDÁ realita.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA