1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Děkuju za vynikající nápad, co s kaprem, když už ho máme na Vánoce dost. Koupili jsme si tří kilového kapra a protože jsme jen dva, usmažili jsme jednu třetinu, druhý den další třetinu a pořád nám zbývala jedna třetina. Co s ní, když už máme kapra plné zuby? Podle článku jasná volba. Roztopil jsem tedy udírnu a zbytek kapra jsem vyudil. Po cca 6-ti hodinách bylo hotovo. Vytáhl jsem z udírny celých 30 Dkg kapra a moc jsme si pochutnali.

Před 3 měsíci
Josef Folta

Já mám ráda ryby jakékoliv. Smaženého posypu nakrájenou cibulí a zaliji lákem, mám pečenáče jedna báseň.

Před 3 měsíci

Jo a kde ho mám vyudit v paneláku

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt