Jak by bylo úžasné, kdybyste psali taky o něčem, čemu rozumíte. To co píšete je stejný nesmysl jako tvrdit že jediné "pravé" jablko je odrůda Golden. Napadlo vás občas že mohou existovat dva druhy skořice, každá s jinými vlastnostmi? Navíc oba druhy mají stejné jméno - "Cinnamomum" a liší se pouze přívlastkem ( zeylanicum, kassia), který navíc vůbec nic nevypovídá o místě pěstování.
Vy o skořici asi moc nevíte... S kumarinem je to tak, jak píše autorka a s chutí taky... A ano, smotky se pohledem rozeznávají taky tak, jak píše autorka.
Mám ve zvyku přidávat si ji do kávy a většinou rosolovatí s větrem o závod.
Též si skořici dávám do kávy,ale kupují jedině Cejlonskou.
Ve všem je dovoleno podvádět, tak něčemu věř
Na co je obchodní inspekce ???