1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Jak by bylo úžasné, kdybyste psali taky o něčem, čemu rozumíte. To co píšete je stejný nesmysl jako tvrdit že jediné "pravé" jablko je odrůda Golden. Napadlo vás občas že mohou existovat dva druhy skořice, každá s jinými vlastnostmi? Navíc oba druhy mají stejné jméno - "Cinnamomum" a liší se pouze přívlastkem ( zeylanicum, kassia), který navíc vůbec nic nevypovídá o místě pěstování.

12
Před 5 měsíciUpraveno
Petr Churavý

Vy o skořici asi moc nevíte... S kumarinem je to tak, jak píše autorka a s chutí taky... A ano, smotky se pohledem rozeznávají taky tak, jak píše autorka.

Před 5 měsíci

Mám ve zvyku přidávat si ji do kávy a většinou rosolovatí s větrem o závod.

Před 5 měsíci
Milada Beránková

Též si skořici dávám do kávy,ale kupují jedině Cejlonskou.

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

Ve všem je dovoleno podvádět, tak něčemu věř

3
Před 5 měsíciUpraveno

Na co je obchodní inspekce ???

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt