Kapsle nepoužívám vůbec, nerozpustí se v pračce, zůstal sliz na prádle. Dlouho jsem prala v gelu, prášek jsem používala jen na bílé a nebo hodně znečištěné prádlo. Z ničeho nic mi začalo prádlo smrdět jako zatuchlé smradlavé ponožky. Nepomohlo ani vyčištění pračky, ani ocet, zkrátka nic. Někde jsem se dočetla, že to dělá prací gel. Tak jsem začala prát jen v prášku a gel používám opravdu jen výjimečně a je klid. A to jsem vždy používala Ariel nebo Persil.
Poslední dobou při praní s kapslí jsou po vyprání na prádle fleky jak od slizu. Pravděpodobně se špatně rozpouštějí.
Tak já měnila sušičku odešlo čerpadlo a když to pan rozdělal, vytekl ze sušičky špinavej sliz. Pan říkal ať vůbec neperu v kapslích že se to blbe rozpouští a zanáší to spotřebiče takže Peru už jen v gelu a dávám malé množství , člověk má tentence tam vždy nalejt více pro ,,ten"pocit...a kapsle už ne!
Tak já jsem přešla z pracích gelů na sypký prací prášek a machadla jsem dost omezila,prádlo krásně voní a není zatuchle od gelů či machadla.
proč nelze komentovat zateplení zdarma,napište své o tom,d
Kupujte to v Německu a je po problémech.