1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 15 dny

Zkoušela jsem mnohokrát........není lepší.

9
Jana Hintenausova

Možná by byl lepší z plnotučného tvarohu ve vaničce. Ten je daleko jemnější, než klasická kostka. No asi bych nejdřív rozšlehala ten tvaroh s ml. cukrem (nebo medem) a pak bych teprve do něj vmíchala tu ušlehanou smetanu.

15
Před 15 dny

V Praze pribináček v jižních čechách lipánek, obojí chutnalo stejně dobře.

Před 15 dny

A spočítal někdo, cenu ingrediencí? Jenom vanilka,co stojí.

6
Před 15 dny
Václav Kapička

Přesně, farmářský tvaroh je tak za 100kč😁😁, bláznivý článek

5
Před 14 dny

"Hotový za 5 minut"... v textu doba přípravy 20 minut 🤔

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt