Místo mouky dávám stejný poměr nastrouhané mrkve a přidám ovesné vločky . Chuť je výraznější , kterou doplním kmínem, majoránkou a česnekem a když mam škvarky tak na chuť ! Nekritizovat, ale zkusit!
"BABA" co uvádíte, že je na Slovensku bramborák-není. Je to úplně jiné jídlo i když je taky z brambor a vypadá v závěru jinak. Babu děláme a v rodině je velmi oblíbená. Pokud by byl zájem můžu poskytnou i recept.
Místo mouky dávám bramborový škrob, trochu kmínu a podstatně víc česneku. Na pánev jich vejde 7,malé tenké,ale hodně křupavé. 👌
A když se do těsta přidá nastrouhaný kousek slaniny nebo Gothaje, budou excelentní.
Ano, všechno je jak od babičky, lahodné...
Místo mouky dávám strouhanku, bramborák je pak daleko křupavější.
bramborák se dělá jeden, do celýho pekáče cca 1 cm silnej
A není tak dobrý, taky jsem zkoušel, klasika je klasika, i když není tak zdravá.
Hlavně ne olej, ale sádlo. Olej na jakékoliv smažení je hnus.
U nás, v podhůří Orlických hor, se říká kramflek.
Olej? -né, ale sádlo. A kdepak máte mléko?
Já nedávám mouku vůbec.