1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 16 dny

Místo mouky dávám stejný poměr nastrouhané mrkve a přidám ovesné vločky . Chuť je výraznější , kterou doplním kmínem, majoránkou a česnekem a když mam škvarky tak na chuť ! Nekritizovat, ale zkusit!

2
Před 15 dnyUpraveno

"BABA" co uvádíte, že je na Slovensku bramborák-není. Je to úplně jiné jídlo i když je taky z brambor a vypadá v závěru jinak. Babu děláme a v rodině je velmi oblíbená. Pokud by byl zájem můžu poskytnou i recept.

1
Před 16 dny

Místo mouky dávám bramborový škrob, trochu kmínu a podstatně víc česneku. Na pánev jich vejde 7,malé tenké,ale hodně křupavé. 👌

3
Před 16 dny

A když se do těsta přidá nastrouhaný kousek slaniny nebo Gothaje, budou excelentní.

3
Před 16 dny
Blanka Badinová

Ano, všechno je jak od babičky, lahodné...

4
Před 16 dny

Místo mouky dávám strouhanku, bramborák je pak daleko křupavější.

6
Před 16 dny

bramborák se dělá jeden, do celýho pekáče cca 1 cm silnej

5
Před 15 dny
Luděk Hofman

A není tak dobrý, taky jsem zkoušel, klasika je klasika, i když není tak zdravá.

1
Před 15 dny

Hlavně ne olej, ale sádlo. Olej na jakékoliv smažení je hnus.

4
Před 15 dny

U nás, v podhůří Orlických hor, se říká kramflek.

4
Před 15 dny

Olej? -né, ale sádlo. A kdepak máte mléko?

3
Před 15 dny

Já nedávám mouku vůbec.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt