Neumím si představit, že nechám školu = ničím tedy v životě nejsem. A odjedu s přítelem , aby si budoval kariéru.
A ve finále si nechám udělat 6 dětí. Když by se něco stalo a on se na ni....... Ničím není, nic neumí a má dost děti na krku.
Je fajn, že takové ženy existují. Mně by se takový život nelíbil, miluji samostatnost, být sebevědomá, mít své vydělané peníze, něco dokázat, umět. Něčí přívěsek bych nedokázala být, nedam se koupit.
Kolik ti je že tady tak rozumuješ!? Jsi jen hloupá prázdná nádoba závisti která by si taky měla nechat udělat,ale mozek ty🐔nejsi vůbec sebevědomá, závist a mindrak to si tady léčíš 🙈🤣
Slovo zlatopka mě nepřestane bavit 😂 přece se nikdo nerozejde s chlapem jen proto, že má peníze. Pokud vztah trvá víc let, je to úplně o něčem jiném, než financích. Podpořit manžela v jeho kariéře, vytvořit zázemí rodině, pro mne v pořádku.
Takže být manželka / rodič znamená být oběť? tak to je velká myšlenka… rodiče, kteří oba dva chodí do práce to je která kategorie? Ti dělají pro své děti co? Chjo
Ona chodí do práce. Děti a domácnost jsou práce ženy. Pro běžnou českou lopatu s jedním lopatětem to ovšem může být náročná představa.
6 dětí 🙈🙈🙈Už jen za to klobouk dolů. To bych V Životě nedala.
To je jedno kdo si co myslí, vy víte své😉 A někdy to může být i závist.
Závist? Co se dá paní závidět? Marně přemýšlím 🤔🤔🤔
Ultra - Mimoňka, gratulace 🙂))))))
... sama to tam řekla... když máš peníze můžeš mít vše a děti v soukromých školách ...
Teď je otázka co z nich vyroste...... Podívejte se kolem sebe, děti prachacu.....Jak se chovají, co umí, jak jsou pracovitý......atd.
Je úžasná a klobouk dolů že zvládá tolik dětí. Přeji jim ať jsou šťastní a užívají si to rodinné štěstí.
...přibývaly děti....jak může být v článku měkké i ?!
Však jste.