1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Neumím si představit, že nechám školu = ničím tedy v životě nejsem. A odjedu s přítelem , aby si budoval kariéru.

A ve finále si nechám udělat 6 dětí. Když by se něco stalo a on se na ni....... Ničím není, nic neumí a má dost děti na krku.

Je fajn, že takové ženy existují. Mně by se takový život nelíbil, miluji samostatnost, být sebevědomá, mít své vydělané peníze, něco dokázat, umět. Něčí přívěsek bych nedokázala být, nedam se koupit.

Před 1 rokem
Eva Krejcova

Kolik ti je že tady tak rozumuješ!? Jsi jen hloupá prázdná nádoba závisti která by si taky měla nechat udělat,ale mozek ty🐔nejsi vůbec sebevědomá, závist a mindrak to si tady léčíš 🙈🤣

Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Slovo zlatopka mě nepřestane bavit 😂 přece se nikdo nerozejde s chlapem jen proto, že má peníze. Pokud vztah trvá víc let, je to úplně o něčem jiném, než financích. Podpořit manžela v jeho kariéře, vytvořit zázemí rodině, pro mne v pořádku.

Před 1 rokem

Takže být manželka / rodič znamená být oběť? tak to je velká myšlenka… rodiče, kteří oba dva chodí do práce to je která kategorie? Ti dělají pro své děti co? Chjo

6
Před 1 rokem
Fanyg

Ona chodí do práce. Děti a domácnost jsou práce ženy. Pro běžnou českou lopatu s jedním lopatětem to ovšem může být náročná představa.

Před 1 rokem

6 dětí 🙈🙈🙈Už jen za to klobouk dolů. To bych V Životě nedala.

To je jedno kdo si co myslí, vy víte své😉 A někdy to může být i závist.

Před 1 rokem
Katerina Jarosova

Závist? Co se dá paní závidět? Marně přemýšlím 🤔🤔🤔

1
Před 1 rokem

Ultra - Mimoňka, gratulace 🙂))))))

Před 1 rokem

... sama to tam řekla... když máš peníze můžeš mít vše a děti v soukromých školách ...

4
Před 1 rokem
Radka Sprochova

Teď je otázka co z nich vyroste...... Podívejte se kolem sebe, děti prachacu.....Jak se chovají, co umí, jak jsou pracovitý......atd.

Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Je úžasná a klobouk dolů že zvládá tolik dětí. Přeji jim ať jsou šťastní a užívají si to rodinné štěstí.

Před 1 rokem

...přibývaly děti....jak může být v článku měkké i ?!

Před 1 rokem

Však jste.

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt