Milá Evi, je to bohužel vidět, že svým způsobem trpíte... Ale člověk nemusí být všude a dělat vše...Vytáhli Vás na povrch a nelze se schovat, jste milovaná i nenáviděná... Ani jedna cesta kterou byste si zrovna nyní zvolila nebude dobrá, tedy natvrdo skončit a praštit se vším...Ten vnitřní neklid nedovolí přestat, nedovolí to ani děti, které máte malinké. Nemáte odhad co už je nadmíru, jenže to tělo Vám to spočítá i s úroky. A to je potom fakt mazec...Možná máte kouče a kdovíkoho ještě, ale zvolnit a říkat "ne" by se Vám určitě vyplatilo. Přeju Vám, abyste ty tlaky ze všech stran ustála. Ztratit radost ze života by bylo špatně. Jenže to prostě takhle hrozí...
Úplný souhlas, moc hezky napsané 👍
No jo, karty, ezo... Typický model lidí, kteří sledují ty její brakové seriály.
Paní Evo držím Vám palce . Z toho co se píše si nic nedělejte. Jsou to většinou lidé kteří se nevyznaji sami v sobě a tak jsou k okolí negativní. A to jen proto ,že se pak cítí lépe. V podstatě jsou to chudáci . A odpočinek a relaxace je důležitá. Já sama když jsem ve stresu a že je to teď dost často ,tak si říkám " co tě nezabije to tě posílí" a vše je vždy k něčemu dobré 👍😃
Kdyby se stále nenechala fotit,každý den o sobě psát,neměla by psychické problémy.Proč se stále ukazuje?Vždyt to je obyčejná holka.Kdyby se stáhla z veřejného prostoru,lidi by nepsali.Stojí ji to za to?Stále se zveřejnovat?At si myslím o ni cokoliv,prostě měla by odejít ze scény.Aspon na rok.Pro její zdraví.
Bohužel, všichni, kteří jsou slavní, stojí takzvaně na mediálním pranýři a lidi je buď milují nebo nenávidí. Ti, co píší nenávistné dopisy jsou zakomplexovaní a závistiví lidé, kteří toho moc neudělali a tak si alespoň do někoho známého "kopnou".
Evičko, vy si z toho nic nedělejte a neřešte to. Užívejte si krásné chvíle se svými dětmi a Přemkem.
Jste nádherná, nadaná a je vám co závidět. A v tom to asi vězí. Nic si z toho nedělejte a zůstaňte svá. Zpívejte a hrajte nám pro radost. Vždy vás ráda vidím a slyším a proto vám přeju, ať se vám vše daří a děti jsou zdravé a váš vztah spokojený.
Vážená paní Sýkorova právě hloupé názory hloupých lidi jako jste vy mě dokážu pěkně vytočit !!pokud paní Buresovu někdo kritizuje a nechválí tak je to hned zavist??!!pani Evu měl skoro kazdy rád . když jen hrála v seriálech !! Pak začala zpívat a tančit a bohužel není v tom zase až tak skvělá … a nemůžete lidi nutit aby se jim něco líbilo , když to proste hezké není a nelíbí se !! Madonna se nám také nelíbí , je úplně nechutná a tím jak stárne , tak ji úplně hrabe!! Samozřejmě neříkám , že ke Eva jsko Madonna , to ne!! Jednu dobu byla strašně nesnesitelna svým chováním ! Namachrovaná a zlá! Když se lidem nelíbilo jak pojmenovala dítě , ok .. její věc … ale hned kopala kolem sebe a urážela..Tak každý má na to svůj názor!! Najednou bylo zase špatně , že se lidem nelíbila píseň s Přemkem .. no ovšem to bylo hrozné .. Nám se to také nelíbilo a v našem okolí neznam nikoho , komu ano . Tak jako co?? Hned ji zavidime ?? Já vidím chybu jinde … musím se držet v oblasti která mi jde a necpat se úplně všude a i tam na co nemám !!piseň Sirény se nám taky nelíbila , bohužel .. zpěv nebyl tak hrozny , ale tanec, celkové vystoupení a oblečení se nám nelíbilo . Soudnost a Dobry stylista také dělá zázraky 🙏🙏😆
Evičko, kdo o vás píše špatné věci je banda hlupaků a většinou lidi, kteří si tím posilují sebevědomí. Jste krásná, pracovitá, podle mne zpívate nádherně a já bych vám dala zlatého slavíka. Přeju hodně sil a hodně štěstí. To co lidi psali o Emě Smetaně! Proboha, proč je baví někomu ubližovat. Nechápu.
Možná kdyby to nečetla, nemusela by z toho být rozhozená. Idioty šířící nenávist lze jen ignorovat, nikoli s nimi bojovat.
tak Evě Salvatore Burešové ještě chybí ve jménu Gregorová. To by byla ještě slavnější, a to je to, o co jí jde. Skromnost a pokora není její parketa, být vidět za každou cenu-to je naše, pardon, vaše Evička
Vy jí neznáte a podle vašeho psaní jste velký Neználek a hlupák.
Znám lepší rozhodnutí vůbec to nezveřejňovat ,ale naše "celebrity" lezou ven se vším. 🤔
Je to těžké. O kom se nepíše, jako by nebyl. Pohybuje se na hranici kolapsu, nebo euforie. Jedno zvítězí. Nutný je odpočinek. Paní moc nemusím, ale přeji jí hodně štěstí. Nedělá vše jen pro sebe, umí se rozdat.