1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Docela by mě zajímalo, jak ta proroctví vypadají doopravdy a kdo a jak je vykládá. Na začátku první ruské mobilizace jsem narazil na článek, podle kterého jakási žena mobilizovaného vojáka napsala jasnovidce, jak dlouho bude válka trvat. A ta jí s odvoláním na Babu Vangu odpověděla, že bude trvat dva roky a vyhraje ji Rusko. Ale ve verzi proroctví, ze které čerpá článek, o vítězství Ruska evidentně nic není. To by chtělo ještě nějakého dalšího věštce, aby se v těch jejich proroctvích vyznal.

11
Před 1 rokem
Karel Koubek

To by mě opravdu zajímalo taky. Především to proroctví týkající se Donalda Trumpa. Jak konkrétně tam byla jeho osoba popsána? Jménem, tedy přímo Donald Trump, nebo bývalý americký prezident?? Těch je přece mnohem více, tak to nemusí být Trump.

10
Před 1 rokem

Prý také předpověděla, co bude v encyklopediích na začátku příštího tisíciletí pod hesly Klaus či Zeman.

Bude tam : "bezvýznamní čeští politikové v éře Jaromíra Jágra"

1
Před 1 rokem

Baba Vanga byla analfabet, takže takovýhle letopočty ani neznala. Strašný bludy tady píšete. Tomu může uvěřit leda blb.

12

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Ráda bych věřila všemu ale nejde to, co se týče vysychání země, tak nechápu, kam se ta voda ztratí? Přeci co se jednou odpaří, musí také spadnout zpět. faktem je, spadne tam kam nechceme ale zůstane zde na zemi.

8
Před 1 rokem

Tak že islám zvítězí už prakticky za 20let,já jsem čekal až tak za 50, ale tohle ji určitě vyjde jen asi né přesně ten rok co uvádí, anebo doufám že to bude později

11
Před 1 rokem

Baba Vanga natáhla tanga a viděla až do roku 5000. Ukrutné nesmysly, kdo tohle vymýšlí?

10
Před 1 rokem
Miloš Keller

natáhla tanga ......se tady válím smíchy .......🙂)))))))

2
Před 1 rokem

Soused tvrdí, že jeho "baba" také předpovídá. Akorát ne v globálním měřítku. Co zmizí

do rána z lednice prý dokáže predikovat naprosto spolehlivě.

18
Před 1 rokem

Opilecké bláboly nějaké vychlastané ježibaby a vy s tím oblbujete lidi. Klasika, no.

2
Před 1 rokem

Jj proroctví. Vykládají se přesně tak, jak se zrovna hodí v danou dobu a události.

5
Před 1 rokem

Já vůl, přečetl jsem to celé 🤦

32
Před 1 rokem
Stanislav Jirmář

Redaktorka píše podle not, ale nezná pravopis: cunami, místo "TSUNAMI".

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt