1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Osobně jsem seriál sledoval se zájmem.Pí Ryšková je tam naprostá jednička a to ne jen elegancí kostýmů ,ale podle mne i elegancí herckou.Na rozdíl od neustále pochodující a sveřepě se tvářící nešťastně zamilované postavy "Marty"??? co miluje Petra.Možná je to režijní záměr ale hlavně kvůli této postavě se už dívám minimálně a zápletky,pokud se nad nimi zamyslíme a představíme si je v reálu mě přijdou čím dál horší.A kdo mě vyloženě irituje svým podáním židovského klenotníka je p.Tepfr, kterého mám jako herce velmi rád.No ale toto....Ta pokora židovského mučedníka a dobráka,ta z něj stříká jak vodotrysk.Já jsem rád,nebo přesněji mě to nevadí (komu se to líbí tak jim přeji zábavu dál!)že to skončí.A pravda je ,že jsou mnohem horší serialy.Mě už stačí.

Před 1 rokem

Jezdí z Rožnova do Prahy 20x za den? A kdy jako natáčí? Když už něco píšete, tak si to aspoň po sobě přečtěte. Chudák p. Ryška, ta se ucestuje🤣🤣🤣

1
Před 1 rokem

"Do Prahy musí dojíždět až dvacetkrát denně - a někdy tu dokonce přespat." Chudák holka, se ucestuje k smrti...

4
Před 1 rokem
Monika Paclíková

Ano komické,ale jde o překlep.Kdo jsme se mnohokrát neuklepl? Proč hned tolik nenávisti?, Proč si to vybíjet takhle primitivně i na herečce?Už to fakt neumíme se bavit, nebo něco okomentovat normálně???😟😊

Zobrazit další 2 reakce
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt