1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Nerozumím tomu,když v (ne)soutěži v (ne)tanci,rozhodují hlasováním diváci a pak se divácí diví a nadávají,že vypadnout měl ten a ta zůstat. Buď se na to nedívejte a nebo to přijměte jako fakt,se kterým nejde nic dělat,jako blbý,ale jedeme dál.

Před 1 rokem

Odeslala jsem paní Ivě 2 hlasy, víc jsem nestihla. Pokud nešly odesílat hlasy, jak uvedla např. paní Chlopčíková, které můžeme důvěřovat, tak je něco špatně. Soutěž, kde mají hlavní slovo diváci by měla být dobře zajištěna. Takto mi to připadá neregulérní a paní Ivy je mi hodně líto, protože si vyřazení nezasloužila. Podle mne je vítězkou i vzhledem ke svému věku a k tomu, jaké výkony podávala po všechny večery.

11
Před 1 rokem
Věra Sedláčková

Paní Chlopčíková opomněla sdělit to, co probíhalo na instagramu a fb, nešly odeslat hlasy i druhým párům.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Vážení, jestli jste zaznamenali,tak hlasy posílali lidé, nejde jak kdo perfetně tancuje, ale jak je lidem milý a sympatický. Tak, i kdyby paní Iva tancovala lépe než Vavřinec na počtu SMS záleží kdo postoupí. Paní Ivu mám ráda, ale myslím, že stálé psaní a mluvení o ní jak je dokonalá, jí možná víc poškodilo než pomohlo. Nejde o dokonalý tanec, ale zábavný pořad StarDance..........

7
Před 1 rokem
Jaroslava Malá

Přesně tak! V minulých letech poslali lidé p. Pavláska 🙂🙂🙂 snad až do 6. kola. Stejně tak p. Bosák se stylem "Tyrš" se dostal také hodně vysoko. Paní farářka až do finále. Jednak byli sympatičtí tím, že šli do takového pořadu z naposto odlišných profesí (jsou-li ve finále herci, či dokonce krasobruslař, je to více než logické. Herec, krasobruslař, baleťák.. ti to mají snad jako POVINNOU disciplínu pro svou profesi). Ale bavič, sportovní komentátor, farářka, cukrář - tak, to jsou profese úplně "mimo". Takže i tanec je "mimo", ale nakonec mají poslední slovo diváci. O to také jde: profesionální porota hodnotí tanec, neprofesionální divák hodnotí zábavu.

6
Před 1 rokem

Nevím kde hledat chybu než ve skutečném obsahu zaslaných podporujících zpráv. Je asi skutečností, že se opět celý pořad stal cílem těch, kteří chtěli jeho hodnotu zdevastovat a výsledek opět ponořit do nepravdivých výsledků. Jediným, kdo podal skutečné taneční kvality, jsou pouze dva páry . Paní Kubelková a paní Adamčíková. Ostatní jsou třetí a čtvrté místo. Proto by se mělo stát to, co si přeje drtivá většina diváků. Změnit výsledky, které neodpovídají skutečnému stavu.

6
Před 1 rokem
Horacek Ludek

Slečna Darija u Vás neboduje? Já ji tipují na vítěze 👍🍀

Před 1 rokem

Nám celý večer nešly odeslat hlasy Dominikovi a Darje, vůbec se nezadařilo - a to jsme byli 4, kdo chtěl poslat. Na poslední chvíli se povedlo až synovi. Takže teorie, že díky tomu vypadla Kubelková je naprosto mimo mísu.

4
Před 1 rokem

Paní Iva Kubelková s Evou Adamčíkovou jsou úžasné tanečnice. Ano , jsou téměř dokonalé. To ale mnoha lidem (závistlivcům) vadí. Tak jsou i schopni napsat nějakou urážku. Přesto byla paní Iva v pracovní zástěře úžasná, teda i kdyby byla oblečena do pytle, bude znovu vyjímečná.Jen ty pochybnosti, že nešlo hlasovat nejsou dostatečně doloženy.K tomu by se měl vyjádřit správce sítě... Jarda

3
Před 1 rokem

Měly by se zveřejňovat hlasy diváků, ale zřejmě to nedovoluje formát soutěže. Jinak Marek Eben stále sympaťák, výtky k jeho "nekorektním" poznámkám jsou směšné !!!

16
Před 1 rokem

Šikovnej kluk. Prohrávat je umění a on to dává....Pravidla jsou jasná, šli do toho, musí je respektovat....

7
Před 1 rokem
Lucie Bucharová

Ale nesmí to být podvod, proč nešly odesílat Ivě hlasy, to napište?

1
Před 1 rokem

Dobrý večer, odeslala jsem paní Kubelkové 3 hlasy, ani jeden se neodeslal, tak nevím,

před tím to vždycky šlo...

4
Před 1 rokem
Dagmar Klácelová

Darje to také nešlo, celý večer.

Před 1 rokem

Martine, fandila jsem vám.

Byli jste super👍.

Díky vám a Ivě za krásné tance👏.

Hodně štěstí 🍀💐.

11
Stránkování