1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Myslím si, že vzhledem ke kvalitě téhle drbárny už člověka ani nepřekvapí, když je tam krom jiných až nesnášenlivých poznámek psáno, že Darija Pavlovičová odmítla komentář redakci "zasaditě". Já bych na jejím místě takový rozhovor odmítla taky. Zásadně 🤪

78
Před 1 rokem
Lucie Votavová

a kdyby odmítla kysele?

22
Před 1 rokem

On se snad někdo diví, že odmítá některé rozhovory. Má toho určitě teď nad hlavu, tak dělá dobře, že né všem musí rozhovor poskytnout. Už jen to mě v článku zarazilo to "zásaditě",...to také něco o redaktorce vypovídá,...asi byla dobrá v chemii.

30
Před 1 rokemUpraveno

Chápe vůbec někdo z těch štěnic, že soutěž je šou, ale po jejím skončení nikdo nemá povinnost nechat se stále někde vláčet po bulvárech ?

71
Před 1 rokem

Nedivàm se a Darju neznám, ale jestliže ještě před pár dny,to byla jak píšete milá holka,tak jí určitě nějaká výhra v praštěné soutěži nemohla tak rychle změnit, buď nemá opravdu čas, nebo byla namyšlená a arogantní už předtím, ale potřebovala zapůsobit na diváky,tak se přetvařovala a teď už to nepotřebuje. Jedno nebo druhé bude pravda.

4
Před 1 rokem

To,že slečna Pavlovičová nechce dávat rozhovory rozhodně nevypovídá o nějaké její namyšlenosti. Ostatně proč by měla dávat rozhovory pořád dokola a kdekomu? Určitě chce prožít víc času se svými blízkými,na které měla v průběhu soutěže málo času. A také si určitě od toho humbuku aspoň trošku odpočinout. Navíc si myslím,že takových žádostí o rozhovor a má hodně a musí to redukovat.

22
Před 1 rokem

myslím si, že pro všechny byla zábavná soutěž velmi náročná a účastníci potřebují taky oddych. jen čas ukáže . Pro mě je to jen článek, aby byl .

29
Před 1 rokem

Před pár dny, tuším v úterý, byla hostem Jana Pokorného v Radiožurnálu, pak byla u Jana Krause. Zřejmě si vybírá, komu věnuje svůj čas a energii. Teď odjíždí na Bali a prostě nemá čas na každého. Je na tom snad něco divného?

50
Před 1 rokem

Tady ji hned všichni odsuzují. Ale už nikdo nenapíše jaké je to když vás novináři doslova otravuji. Pamatuji si když onemocněl Havel jak někteří novináři se hnali za senzaci. Bylo to nechutné. Lezli po římse aby udělali záběr nebo fotku člověka jak leží v posteli. Nechte jí na pokoji. Uděláte líp

47
Před 1 rokemUpraveno
Pavel Gruber

Všichni ji tady odsuzují ? Koho přesně máte na mysli ? Jen jedna hodnotí její rodinu, do které jí nic není, jinak všichni jsou spíš při ní.

13
Před 1 rokem

Paní redaktorko. Naučte se význam slov. Zásadně a zásaditě je velký rozdíl. Dál už jsem neměl sílu to číst. Patříte asi do kategorie lidí pro které jsou hodinky a holínky totéž, obojí se natahuje. (Pro mladší ročníky, dříve byly jenom mechanické náramkové hodinky u kterých bylo potřeba natáhnout péro, aby šly.)

36
Před 1 rokem

Měla vyhrát naše Evička a ne Běloruska.Všichni z východu z Ruska,Ukrajiny a Běloruska jsou nafoukaný a drzý .Mysli si,že jsme nicky i to tak deklarují .

7
Před 1 rokem
Dana Pešková

Darija Pavlovičová (* 19. listopadu 2001 Praha)

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt