1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Uz jsem to psala vcera,nepatrilo to tam.Bylo to doslova trapny.Mobil na pultiku,zvast na zvast.Je na kazdem,zda chce delat karieru,nebo mit deti.A prednaska s tematem gynekologie nebyla vhodna.Nemyslim si,ze by si zaslouzila potlesk,za ty kecy,ktere tam vyplodila.Nemela zadna privilegia mit delsi projev diku nez ostatni oceneni.A vy,co jste ji tleskali,zamyslete se sami nad sebou.

48
Před 1 rokem
Zlata Jungova

Řekla to, co pokládala za důležité. Můžete nesouhlasit. Ale být pobouřen za něčí svobodný projev, to vypovídá něco o vás.

7
Před 1 rokem

Přesně, dlouhý a složitý. Nepochopil jsem, co vlastně chce říct. Že ženy mají smůlu, že rodí ony, protože mají dělohu ? S tím se nedá nic dělat, to je přece nezpochybnitelný fakt. A kdo má rodit, muž bez dělohy ? Po tisíciletí rodí ženy a ne muži a dokud na této planetě bude život, budou to vždy ženy, kdo bude rodit. Na tom se nic nezmění, i kdyby mohla mluvit hodiny (což by ale všichni už dávno vypnuli televize a i ti v sále by šli raději na mejdan). Chtěla asistenta placeného státem, který by za ni nosil kojence na natáčení ? A na mejdany po natáčecích dnech ? Nebo co vlastně chtěla ? Žena se musí i může rozhodnout buď pro kariéru, nebo pro rodinu. Zpravidla na čas přeruší kariéru. Toto dilema se ale netýká jen režisérek ani jen umělkyň, týká se to všech žen. Stačí na to průměrné IQ.

49
Před 1 rokem

Bylo to strašný, musel sem se v neděli podívat na Oskary ať se mě udělá líp,tam se lidé umí totiž oblékat ne jskotty naše herecké tragédie

2
Před 1 rokemUpraveno

nejlepší komentář k tématu co jsem zatí zaregistroval. "Nejde být 100% matka a zároveň 100% režisérka. Svoboda přináší svobodná rozhodnutí a tíživou odpovědnost."

15
Před 1 rokem

Je dobře, že otevřeně řekla, co si myslí o mateřství a kariéře.

Pravda vždy vyburcuje z normality. Ostatně je to vidět v místních komentářích.

Největší brzdou ve vývoji společnosti jsou právě ženy, které přistoupí

na role, které jim určují druzí.

Místní hulvátské postoje jen dokazují, že výchova byla zanedbána.

3
Před 1 rokem

Mít díte není jen rozhodnutí ženy, ale vyšších sfér. Je to dar od pána Boha. Tohle ale tahle Ruska neví, není, co se divit.

7
Před 1 rokem

Nějak té paní nerozumím. Je jen na ni, jestli si vybere dítě nebo kariéru.

22
Před 1 rokem

Ale to je problém vsech zen,nejen reziserek...

8
Před 1 rokem
Vladimír Trubka

Možná měla říct, že muž může být rodičem, aniž by to narušilo jeho kariéru. Ale to si už dnes spousta tatínků mladší generace uvědomuje. Nicméně na mateřské jsou v 98% ženy.

Před 1 rokem

Děloha by měla vyhledat dobrého psychiatra...🤣

19
Před 1 rokem

Super dobře napsané

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt