1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Farský je opravdu šprýmař,..."prý na Danuši lidé útočí, protože se jí bojí",...to je ale blábol. Jasně, on nemůže napsat, že stojí za prd, ale udělal by lépe, kdyby to vůbec nekomentoval, protože tomu dal akorát korunu. A to, že je špičková ekonomka a politička s obrovským drajvem a tahem na branku,...to už nestojí ani za koment,...každý si za dobu, kdy se stala kandidátkou do EP, tak si udělal o téhle nanynce-karieristce reálný obrázek,...speciálně za výstup v TV, kdy prohlásila, že tu nejsou migranti a další hlouposti, kterým se všichni akorát smáli.

71
Před 1 rokem
Tomáš Vojtěch

Divím se drzosti pana Jana Farského "stipendisty v USA" s doživotním cejchem podrazáka voličů, který naivně předpokládá, že na ten je podraz už voliči zapomněli a že ho znovu zvolí do politické funkce. To že musí, stůj co stůj, obhajovat paní Danuší Nerudovou, dostal nařízeno od svého přítele Víta Rakušana, uživatele "dozimetrického" šifrovaného telefonu.

51
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Inteligentní? Nerudová? Opravdu myslíte Nerudovou, tu prodavačku funkcí, tu koňskou lampu za 600000-, která tvrdí, že u nás nejsou žádní migranti a neví, jak funguje EP? Tak to je vtip roku.

46
Před 1 rokem
Kateřina Němcová

Koňská lampa 😄 ❤️

11
Před 1 rokemUpraveno

Když jsem studoval Karlovu Univerzitu, všechny profesorky, se kterými jsem se setkal, byly nejen jasně chytřejší , než já, ale uměly se chovat a i mně, co ještě nic nedokázal, říkaly pane kolego. Proto jsem z paní Danuše tak trochu vedle,

Z její kampaně si pamatuji jen to, že je mladá a pohledná a, že na rozdíl od slovenské prezidentky, která zrušila jedno smetiště, je ona paní profesorkou. V tomhle ohledu tedy výjímečná opravdu je, mluví spíš jako účastnice soutěže Miss , než jako paní profesorka.

90
Před 1 rokem
Jaroslav Konečný

Spíš jsem si, a nejsem sám, všimnul, že při jakémkoliv projevu na veřejnosti vždy sklouzne k dobře naučeným prázdným frázím, které mne nutí k zamyšlení, zda je tou správnou osobou, která by nás měla zastupovat v europarlamentu. Jsem přesvědčen, že není. Jde jí jen o funkci a to je pro ni hodnota nejvyšší.

125
Před 1 rokem

Čím mě Nerudová opradu zaujala, tak to jsou její hloupé názory. Neříkám vyloženě hloupost, protože ji osobně neznám, ale při debatách, kdy jsem ji měl možnost vidět, vystupovala nejen hloupě, ale byla vyloženě trapná. Protože jestli budu točit scénku na Silvestra, tak si k tomu pozvu někoho jiného, než jsou poslanci, Europoslanci, moderátor a TV. A jestli sama nechápe, že se ztrapnila, tak je na tom ještě hůř než jsem si myslel. Rozumím tomu, proč a jak je lídrem kandidátky STAN a že se stejně s některými dalšími jí podobnými herci do EP dostane, nicméně pro prospěch ČR to nebude.

51
Před 1 rokem

Už dlouho jsem nečetla takový blábol.Autor buď se zbláznil,nebo to psal na objednávku.Farský podrazák má asi pocit,že lidi už zapomněli na jeho studia v USA,kdy za nic nedělání chtěl brát poslanecký plat a co se týče Nerudové,která pro získání koryta udělá úplně všechno,i když se u toho totálně znemožní.

49
Před 1 rokem

Paní Nerudová není člověk který by myslel na lidí a stačí když dostane otázku která ji není vhodná, odpovídá pohrdavě a uráží oponenta. Její nadřazenost je jít přes mrtvoly

100
Před 1 rokem

Bude nakonec ráda,že jí někdo dá na kandidátku do našeho senátu.Tam jí ten notýsek stačí.

49
Před 1 rokem

I jako vtip je to trapné. Vypadá to jako záměr přilákat voliče na obrázek "mladé a krásné" a po jejím tradičním neúspěchu ji nahradit Farským. Pokuď bude Danuše pouze mlčet, dá se akceptovat. Ale nesmí mluvit. Naučené fráze, které prolíná mezi sebou, vyznívají jen hloupě. Ale účast na diskuzi, kdy se neví, kam se hovor "zvrtne" je pro Danuši sebevražda. V tom jí nepomůže ani zápisníček. Tam se naplno projeví

její "IQ z tykve".

12
Před 1 rokemUpraveno

AUTORE, Červenko, kluku netrojči !!!

... tohle mladí nečtou a ti druzí nesežerou.... musíš jinak. BUDE TO OŘECH OBHÁJIT JI, COŽ ...??? 😁😁😁

52
Před 1 rokem

Oproti titulku správně: prohrála kolbiště svým vystoupením před kamerami tv v rámci Bruselské debaty kandidátů.. Byla to ostuda a blamáž před voliči..

69
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt