Nerudová a Farský, prodavačka diplomů a podvodník, který ani nepřiznal, že se chystá odjet do USA a tady brát poslanecký plat prakticky za nic, to je tedy pěkná vizitka, ale co bychom chtěli, když i Leyenová se chce udržet u koryta podvodem, ale její chráněnec asi až tak zkorumpovaný nebyl. Obrázek dnešní doby.
Nejvíc se směji když někdo píše že je hloupá rektorka a ti co to píšou jsou alespon vyučení nebo mají vysokou školu života.Samozřejmě Dostálová to je jiný kalibr
Ale ona,když začne mluvit,tak ty tituly vůbec nejsou slyšet,jsou slyšet jen hloupá slova.A to je i do Bruselu docela málo!
Už dlouho jsem se tak nezasmál. Špičková ekonomka, úspěšná, charismatická atd.. 😄
Já se směji pořád,pokud pročítám ty chvály o Nerudové.,Jsou to
vymyšlené lži.Nakonec jsme se mohli přesvědčit při vystoupení Nerudové
během besedy přímo v Bruselu.To byl úplný trapas.
Tato paní se vymezuje proti někomu stále. Bez vlastního názoru pouze papouškuje. To,že je známá může poděkovat pouze médiím, které ji dávají až moc prostoru.
Danuše NERUDOVÁ je nepřijatelná lezádelka vládní koalice. Sama nikde neuspěla, protože je neschopná. Teď se cpe do Europarlamentu kvůli penězům ...
Paní která má máslo na hlavě díky kauze diplomy by měla zalézt ale v česku ještě vystrčí růžky to je naše politika
Ta sousloví "špičková ekonomka" mne opravdu rozesmálo. Prázný sud hodně duní, ale nevymzá.
Neumím si představit v žádné, nedejbože vyšší funkci kde by mohla něco ovlivnit, Danuši Nerudovou lačnou po jakékoliv EU teplém místečku...
Jestli je tento článek míněn jako satira, tak super! Jestli ne, tak si z nás ti novináři dělají čím dál tím větší pr..l
Opravdu hloupoučká a prolhaná Nerudová. Apropo pane Farský jste při smyslech?