1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nerudová a Farský, prodavačka diplomů a podvodník, který ani nepřiznal, že se chystá odjet do USA a tady brát poslanecký plat prakticky za nic, to je tedy pěkná vizitka, ale co bychom chtěli, když i Leyenová se chce udržet u koryta podvodem, ale její chráněnec asi až tak zkorumpovaný nebyl. Obrázek dnešní doby.

18
Před 1 rokem

Nejvíc se směji když někdo píše že je hloupá rektorka a ti co to píšou jsou alespon vyučení nebo mají vysokou školu života.Samozřejmě Dostálová to je jiný kalibr

7
Před 1 rokem
Pavel Hutera

Ale ona,když začne mluvit,tak ty tituly vůbec nejsou slyšet,jsou slyšet jen hloupá slova.A to je i do Bruselu docela málo!

14
Před 1 rokem

Už dlouho jsem se tak nezasmál. Špičková ekonomka, úspěšná, charismatická atd.. 😄

44
Před 1 rokem
Frantisek Janoš

Já se směji pořád,pokud pročítám ty chvály o Nerudové.,Jsou to

vymyšlené lži.Nakonec jsme se mohli přesvědčit při vystoupení Nerudové

během besedy přímo v Bruselu.To byl úplný trapas.

4
Před 1 rokem

Tato paní se vymezuje proti někomu stále. Bez vlastního názoru pouze papouškuje. To,že je známá může poděkovat pouze médiím, které ji dávají až moc prostoru.

29
Před 1 rokem

Danuše NERUDOVÁ je nepřijatelná lezádelka vládní koalice. Sama nikde neuspěla, protože je neschopná. Teď se cpe do Europarlamentu kvůli penězům ...

18
Před 1 rokem

Paní která má máslo na hlavě díky kauze diplomy by měla zalézt ale v česku ještě vystrčí růžky to je naše politika

36

Ta sousloví "špičková ekonomka" mne opravdu rozesmálo. Prázný sud hodně duní, ale nevymzá.

34
Před 1 rokem

Neumím si představit v žádné, nedejbože vyšší funkci kde by mohla něco ovlivnit, Danuši Nerudovou lačnou po jakékoliv EU teplém místečku...

18
Před 1 rokem

Jestli je tento článek míněn jako satira, tak super! Jestli ne, tak si z nás ti novináři dělají čím dál tím větší pr..l

11
Před 1 rokemUpraveno

Opravdu hloupoučká a prolhaná Nerudová. Apropo pane Farský jste při smyslech?

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt