Nevychování jsou fanoušci. Jágr je také jen člověk a ne hadrový panák, který bude skákat jak oni si momentálně přejí. Pokud bude chtít a mít čas jistě se bude fanouškům věnovat, ale nemůže se jim věnovat kdykoliv si oni dupnou 24/7. Snad ještě může normálně někam jít a dívat se třeba do telefonu nebo mu budou rozkazovat jak se má chovat, aby náhodou někoho neurazil.
Moje řeč.Oba jsou skromní kluci a praví češi.Sláva oběma!!!
Pastrňák je opravdu sympaťák, obyčejný kluk. A Jarda? Taky obyčejný chlap, který taky potřebuje svoje soukromí a klid. A je dobře, že se nesvezl na slávě mistrů. Jako jiní, rádoby hvězdy. On už má své roky velké slávy za sebou.
Presne tak to vnímám i já.
Pokud vím, Jágr si "jen " odskočil od ortopedické operace.
Denisa Zajíčková? Proč potíš takové články,proč obhajuješ dotěrné a opilé kritiky Jágra. Jakou on má povinnost,se s každým otravou vítat,podepisovat se,fotit? Kdyby chtěl,přicházel by a odcházel tak,aby ho nikdo neviděl.
Byl bych k Jaromírovi smírlivejsí !
Chtel být sám za sebe na hokeji a slávu nechal soucasným borcum.
Je to spíse skromnost, nez nezájem o fanousky.
Já to vidím také tak, nechtěl budit dojem, že chce ukrást slávu vítězům. Ale stejně se nezavděčil, jak vidno, kritici si nedaj pokoj.
Nevím proc to někdo píše semnou se v pohode vyfotil a smal se tak ze nevím co furt mate lidi Jagr byl uplne v klidu ale fakt 20 tisicum lidi se nedokaze podepsat
spíš bych řekla ,že chtěl všechnu slávu přenechat vítězům a nechtěl se ,,přiživovat,,chápu ho
Co jsem viděla tak se nestačil podepisovat a fotit,na každém kroku ...obdivovala jsem jeho trpělivost👍
Tak to vidíte, fotil se a podepisoval jako divý, a stejně se všem nezavděčil. Když už Jarda zestárl, takto mu svět odplácí, nevděčníci jedni.
Nechte už JJ na pokoji 😡 nejvíc ho pořád kritizují ti co mu nesahají ani po kotníky prostě typická česká závist
Všichni jsou to neskuteční borci !