1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Pana prezidenta Pavla jsem volil.O paní manželce,z který se tím stala manželkou pana presidenta v podstatě nic nevim a nezajímá mne,nevolil jsem ji.Ani manželský pár.A tak o čem je ta diskuze.Výsluhu od armády paní Pavlová určitě má.A celkově určitě chudáci nejsou.Tak kam a proč se paní Pavlová,když na to finančně nemá cpe.

Tak holt to objede pan volený president.

Republika nemá peníze.Státní dluh jak dálnici.A pořád se zvětšuje.Hrad jak těžký monarchové,to nemá ani president spojených států.A paní presidentová se určitě nestravuje v Globusu a nenakupuje v Tesku.

Tak za co a proč???

41
Před 6 měsíci

PePa i jeho žena věděli do čeho jdou, když se rozhodl kandidovat na prezidenta. Ona ho v kandidatuře svobodně podporovala.

Nebo měl předem říct, že bude kandídovat jedině tehdy, když pokud se stane prezidentem, dostane česká lady Di ještě apanáž.

30
Před 6 měsíci
Petr Dvorak

To by asi neprošlo, tak mlčeli. Nejsou tak hloupí, aby nevěděli, do čeho jdou. Ale, zadařilo se, proč nezkusit něco dalšího . Nevyšlo to, tak blekotají a zastírají, že to bylo jinak. Trapné. V NATO taky financovali paní Pavlovou, když tam byl manžel ? Kolik ta apanáž byla ?

2
Před 6 měsíciUpraveno

Ta věta na konci článku je vážně k pousmání ..... pokud se mu to podaří prosadit ...... Upřímně - pokud teď vidí jakou negativní reakci to ve společnosti - a nejen ve společnosti, ale i u části vládních poslanců - vzbudilo tak se divím, že svůj návrh nestáhne. Vždyť tu manželku de facto posunul do kolonky "v nemilosti".

72
Před 6 měsíci

Drobky? On bere 700.000, ma k tomu vysluhy od ceske armady a jeste duchod NATO, soudruzka vojenska politrucka v duchodu take vysluhy. Nikdo ji nebrani chodit do prace, nebo si platit zdravotni a socialni pojisteni. Nebo se naucit anglicky, pokud nechce reprezentovat zase takovou ostudou, jako nedavno v Kyjeve.

83
Před 6 měsíci
Pavel Mašek

Takže ji ponižuje sám, když ji z příjmu 700 000 dává jen drobky

9
Před 6 měsíci

To nám byl čert dlužen mít takovýto prezidentský pár, tolik peněz dostávají a mají pořád málo, stát nemá peníze pro důchodce a ostatní lidi, a oni by chtěli takové prachy, to samé se jedná i o vládu, kde si chtějí přidávat, hanba, aby s vámi fackovala styďte se, nenažranci.

73
Před 6 měsíci
Hana Podlipská

Máte naprostou pravdu

18
Před 6 měsíci

Proč by měla brát nějaký plat...a za co, ona zvolená nabyla , je jen manželka..nic víc.Když má málo at jde do práce....

161
Před 6 měsíci
Eva Grenová

Přesně zak, ať jde dělat jako ostatní

82
Před 6 měsíci

No tak když už jsme u její práce pro ČR poslední její vystoupení, t.j. poděkování hasičům a ostatním, kteří zachraňovali při povodních, by zvládl p.Pavel sám.Bylo by to i lepší od prezidenta.Jinak k p.Pavlové, která to četla z papíru, ještě,že ho našla.Taky se ten krátký projev mohla naučit nazpaměť.Bylo by to určitě upřímnější.

39
Před 6 měsíci
Marta Baresova

Navíc, mně ten oděv připadal takový nějaký divný. Nevím, oblečení se moc nevěnuji, ale zarazilo mě to.

Před 6 měsíci

První dáma žádné peníze nepotřebuje. Nevím, co to Pavla napadlo. I když říká, že manželce poskytne část prostředků z rozpočtu prezidentské kanceláře a že to tak od začátku myslel, neříká pravdu. Původně chtěl peníze navíc jen pro ni.

39
Před 6 měsíci

Tady není Amerika. Zajímalo by mně, co do dnešního dne ta první dáma udělala pro lidi ?

Zatím se nijak neprojevila.,jen nam ukazuji obrázky, co si obléká.

65
Před 6 měsíciUpraveno
Hedvika Štaveldova

Tak nemáte číst jen bulvár a očekávat od něj, že se dozvíte více, než jen co měla na sobě.

20
Před 6 měsíci

Komunistickým nenažraným papalášům na hradě nestačí plat s náhradami 600 tisíc měsíčně a dvě výsluhy cca 180 - 220 tisíc s důchody !

První dámu mají jen v USA a těm nesahají ani po kotníky !

U nás žádnou první dámu nemáme !

Politručka se neumí ani domluvit v cizím jazyce, žák po prvním roce umí anglicky lépe ! Zná jen učení marxismu - leninismu a snaží se jen předvádět !

Ať rozvědčík zveřejní kdo s platem manželky lže - on nebo kancléř !

Kdo lhal měl by okamžitě skončit !

Okradl důchodce aby si mohli přidat !

Staré psy novým kouskům nenaučíš !

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt