1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Když se někdo dostane ke korytu, chce ho mít pořád plné. Nesmíme zapomínat, že PP a jeho Evička mají děti a taky vnoučata a Ti taky pořád něco potřebují. PP chce jít s dobou a přitom neumí zadat trvalý příkaz na převod peněz na účet svojí ženy? Ne, ne. To jsou jenom výmluvy. On ji nechce přenechat místo u svého koryta, on chce, aby měla svoje vlastní. S platem a náhradami prezidenta, generálskymi výsluhami a důchodem je jeho požadavek plivnutím na všechny občany ČR. Nebo alespoň já to tak vnímám.

20
Před 6 měsíci
Jana Šnebergrová

Přesně tak není prezidentem všech můj ještě nezačal a když ho vidím je mě zle a ona si hraje na co. Mluvit neumí

1
Před 6 měsíciUpraveno

Buďme fér a něco si připomeňme. Pavlová je bývalá vojačka, podplukovnice v záloze. Jako taková pobírá již nyní rentu střízlivým odhadem někde mezi 40.000 a 50.000 měsíčně. Něco si o tom najděte. Současně je zastupitelkou jedné malé obce na Litoměřicku, zde si netroufnu tvrdit, zda za tuto funkci má nějaký plat. Dle mého tam nějaká drobnější částka bude. Takže z drobků od stolu rozhodně nežije. Má už nyní nepochybně měsíční příjem jako je jinak relativně hezký plat na poměry v této zemi. Přesto požaduje ještě přes 90.000 měsíčně jako všimné za svou roli první dámy. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale to je nemorální. Kdyby o něco takového zažádal nějaký bývalý řadový příslušník bezpečnostních složek, tak ho v médiích ukamenují. Dovedu si představit, co by se dělo. Už takhle se renty u členů bezpečnostních složek všude řeší, přitom u řadových příslušníků renty takových výšin vůbec nedosahují. Průměr nahoru tahají funkcionáři. Myslím si, že by měl tenhle dvojí metr ohledně plebsu a vrchnosti přestat. Vrchnost by se měla uskromnit a ty renty by měli mít zastropované na nějaké rozumné částce, aby tam nelétaly potom nějaké přemrštěné "palby". Pan prezident s první dámou by měli vyložit karty na stůl a na rovinu říct, jak to je. Že jim prostě prachy nesmrdí a hold jako ta vrchnost je na ně v tomhle ohledu jiný metr. Aspoň by to nemělo tu lehce trapnou vytáčkovou pachuť.

5
Před 6 měsíci
Bohumil Malý

První dáma je pouze jedna, zastupuje nás v celém světě. Snad nechcete, aby vypadala jako bývalá první dáma. Prezident je snad na prvním místě a má na tyto náhrady nárok. Jinak váš příspěvek je hodný burana.

3
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Tohle téma nemělo nikdy spatřit světlo světa!

Před 6 měsíci

Jednoduchý recept pro pana Pavla - nebuďte skrblík a nedávejte jí pouze drobky. My slím, že si můžete devolit pustit víc.

95
Před 6 měsíci
Simecek Lumir

no jen bych ohlídala by jí ten ,,drobek" nezaskočil (riziko zalknutí je pak velké)

19
Před 6 měsíci

Vlastně jsem překvapená, proč tato kauza vznikla. Měla jsem totiž za to, že jestliže manželka prezidenta mu pomáhá při reprezentaci úřadu a zamě, bude dostávat i náhrady. A náhrady nejsou plat. I politici dostávají náhrady. Např. takové ošatné přece není nový pojem. Když pojede na návštěvu do zahraničí, nemůže mít na sobě konfekci z levného materiálu, vždyť by vypadala jako socka a to by se nám asi nelíbilo.

13
Před 6 měsíci
Lucie Ruza

Přesně, je ostuda, že dosud nic nedostávala, má si snad říkat manželovi o kapesné? Která z těch, které zde moudře diskutují, nemá své vlastní příjmy.

Pracovat nemůže z důvodu ochrany, má doma někomu zpracovávat účetnictví nebo navlékat korálky?

Před 6 měsíci

Tak ten tedy zaperlil.A prý z drobků u mého stolu......Pokud bude mìt pani Pavlová toto finanční ohodnocení, měly by ho mít všechny ženy, které pracují.Považuji to za silně nemorální!!!

49
Před 6 měsíci
Jana Pokorna

buďte bez obav.

peníze od ledna dostane manželka prezidenta. Po pár týdnech se zjistí, že manželka premiéra by měla také mít příspěvek na reprezentaci.

Manželky poslanců by také nějakou tu desetisícovku uvítaly a skončí to příspěvkem na kožíšek pro paní starostovou v Honím pišvejcově.

Není nad to být SVĚTOVÍ !

17
Před 6 měsíci

Když se jí to nelíbí ať sedí doma na zadku

má snad dost peněz za výsluhy a oddanost vKSČ aby mohla žít a nemusela ždímat státní kasu nedělala to ani jedna první dáma a jeslí se srovnává s Dajánou tak má do ní hodně ale hodně daleko nemůže jí sahat ani po kotníky ta byla oddaná svému lidu a lid jí miloval a Dajána podporovala i charitu a ta naše by akorát chtěla brát jenom pro sebe.Zatím nic neukázala v čem by byla dobrá

25
Před 6 měsíci

chtěli jste generála na hrad, tak ho tam máte, já jsem ho nevolil, můj president to není, a jeho dáma mě vůbec nezajímá !!! přesně jsem věděl co jsou zač !!!

36
Před 6 měsíci
Bobrovnik Pavel

Já jsem ho taky nevolila pro mě prezident nikdy nebude a tím méně se mi chce platit apanáž jeho manželce z našich daní.

10
Před 6 měsíci

já to celé chápu tak, že celá tato naše vládnoucí elita je vytvořem

na k tomu, aby fungovala na jedné stejné vlně. To znamená, že co vláda schválí, tak senát a president rovněž. Tak zněla dohoda. No a když si něco umne president, tak to musí přece schválit zase vláda a senát. A jak to dopadá poté i u soudů jsme se již přesvědčili sami my důchodci. Takže je to jasné jak to dopadene. Je ale i naděje, že po příštřích volbách do parlamentu tu může být jinak, a nejen to.Přeji příjemnou debatu nad těmi droby ze stolu pana presidenta.

10
Před 6 měsíci

Bohužel je v tomto státě ještě pořád hodně komunistů kteří jsou rádi že je komouš na hradě. Jestli si myslí že 90 tisíc jsou drobky, tak ať je dá mně. Já se za těch pár drobků nebudu zlobit.

41
Před 6 měsíci
Josef Kučera

Bohužel je zde stále mnoho lidí, kterým vyhovují praktiky STB, proto je uchvátil místní stbak...

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt