1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Pro hodně lidí pomalu sto tisíc nejsou drobky. Ale s jídlem roste chuť a tohle je už nenazranost

33
Před 6 měsíci

Když pan prezident nechce, aby jeho žena nesbírala drobky, měl by začít své ženě začít ze svého až nekřesťanského platu ulomit

větší kus!!!

22
Před 6 měsíci

Tito dva "krasavci" Pavlovi, na charitu ani kačku, jen se všude ukazovat, ale jinak jen hrabat pod sebe, prostě navrh huj uvnitř fuj. Typičtí komanči.

24
Před 6 měsíci

Že ona chce něčím být tak to mě vůbec nezajímá, nikdo ji nevolil soudružku politručku.

31
Před 6 měsíci

Já volil prezidenta a ne jeho manželku,za může klidně sedět doma.

42
Před 6 měsíci
Petr Domian

Jako manželé by měli mít peníze na polovic,aspoň je poznat kdo v rodině velí.😁😆😅🤣

18
Před 6 měsíci

Co by chtěla,nic pořádného pro společnost nikdy neudělala,ale není se čemu divit,co ji mohli naučit na akademii K. Gottwalda 😉)

26
Před 6 měsíci

Tak kolikátá to je již verze? Já osobně nemám zájem aby mě zastupovala nebo za mě mluvila

58
Před 6 měsíci

Pokud jsou peníze z rozpočtu prezidenta nemuselo se nic veřejně řešit. Mohli se domluvit, že ji převede každý měsíc určitou částku že svých náhrad na účet a nikdo to nemusel řešit. Ale pravda je asi jinde..

3
Před 6 měsíciUpraveno

Drobky.....🤣🤣🤣,,ten pomýlený " komouš se někde v koutku musí smát těm,, chytrým" co jej zvolili,až se za břicho popadá...😉🙉

15
Před 6 měsíci

Je to jen otázka přijetí zákona. Když se v budoucnosti stane prezidentem svobodný prezident nebo vdovec tak se mu první dáma přidělí a bude to vyřešeno ke spokojenosti všech stran.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt