Pro hodně lidí pomalu sto tisíc nejsou drobky. Ale s jídlem roste chuť a tohle je už nenazranost
Když pan prezident nechce, aby jeho žena nesbírala drobky, měl by začít své ženě začít ze svého až nekřesťanského platu ulomit
větší kus!!!
Tito dva "krasavci" Pavlovi, na charitu ani kačku, jen se všude ukazovat, ale jinak jen hrabat pod sebe, prostě navrh huj uvnitř fuj. Typičtí komanči.
Že ona chce něčím být tak to mě vůbec nezajímá, nikdo ji nevolil soudružku politručku.
Já volil prezidenta a ne jeho manželku,za může klidně sedět doma.
Jako manželé by měli mít peníze na polovic,aspoň je poznat kdo v rodině velí.😁😆😅🤣
Co by chtěla,nic pořádného pro společnost nikdy neudělala,ale není se čemu divit,co ji mohli naučit na akademii K. Gottwalda 😉)
Tak kolikátá to je již verze? Já osobně nemám zájem aby mě zastupovala nebo za mě mluvila
Pokud jsou peníze z rozpočtu prezidenta nemuselo se nic veřejně řešit. Mohli se domluvit, že ji převede každý měsíc určitou částku že svých náhrad na účet a nikdo to nemusel řešit. Ale pravda je asi jinde..
Drobky.....🤣🤣🤣,,ten pomýlený " komouš se někde v koutku musí smát těm,, chytrým" co jej zvolili,až se za břicho popadá...😉🙉
Je to jen otázka přijetí zákona. Když se v budoucnosti stane prezidentem svobodný prezident nebo vdovec tak se mu první dáma přidělí a bude to vyřešeno ke spokojenosti všech stran.