1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Je humorné, jak těhotenstvím a porodem nabyde mladá žena dojmu, že prdy jejího miminka jsou unikátní a neopakovatelné a potřebuje se o ně se všemi detailně podělit. Nejlépe snad, aby ty prdy vydala knižně v kožené vazbě, bezpochyby z toho bude světový bestseller. 🙂

11
Před 2 roky
David Kaplan

Já si myslím, že ta maminka to tak nemyslela . Jenom chtěla poradit jiným maminkám.

No ,ale Vy jste to asi tak nepochopil.

7
Před 2 roky

No tak bóóóže, tak se dítě uprdlo. Prděli jsme (a prdíme) asi všichni. A že to není chanel No.5, no není a co?

Jsou lidi a lidi. Někteří to chápou, jiní ne.Míč je ale na obou stranách. Nevím proč matka musí třeba vytáhnout prso v bance a kojit (jak to proboha dělaly naše matky?), na druhou stranu jsem v poslední době četl, že jsou matky, které v restauraci použijí restaurační stůl jako přebalovací?!?!

3
Před 2 roky
Milan Halamka

Ano, zažila jsem. Jako přebalovací pult použili stůl mladí rodiče v jedné restauraci v Mariánských Lázních. O ten "výhled" jsme při obědě rozhodně nestáli. Nechápu jak kvůli svému pokladu naprosto zapomenou na jakékoli slušné chování. Ale velká vina je na straně obsluhy a majitelů restaurací. Tleskám restauratérům, kteří psaným i ústním poučením rodiče "dovychovají".

4
Před 2 roky

Pěkný článek . Jenom Vám k tomu řeknu ,existuje staré heslo , kdo krká a prdí zdraví si tvrdí.

Děkuji

8
Před 2 roky

Krásné povídání, u dětí nic takového nevadí, naopak. No a když to u pokladny utrhne dědek, tak kouká jako kdože to byl. Ale zdravé je to pro všechny lidi. A pokud máte pejska, tak je to někdy k nevyvětrání. Panince přeji aby jim dcerka dělala jen radost.

5
Před 2 roky

Jeden prd je lepší než 10 doktorů. Kdo krká a prdí, zdraví si tvrdí. Jsem tak upřímný, že pokud dojde na veřejnosti (MHD, vlak) k úniku plynu, hrdě se k tomu hlásím slovy." Ten byl můj".

1
Před 2 roky

Zabloudila jsem sem čistou náhodou a bylo to milé vzpomínání. Hodně štěstí a zdravé miminko.

1
Před 2 roky

Ja napriklad prdim neustale. Tedy na vladu petikolky zvlaste. Nekdy se i po.....

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt