1600/1600Zbývá 1600 znaků

Jste super, líbi se mi Váš přístup,jsem totiž podobny typ. ALE -protože jsem zdravotní sestra a kranio sakrální terapeut, a těch životních zkušeností. v mém věku mám opravdu "nasbíráno "chci jen dodat že kromě toho všeho co jste zvládla mi tam chybí to povídání s miminkem to souznění a láskyplmé chvilky ticha. Na toto hlavně máte ten předporodní čas. A slovo "bachor" bych v souvislosti s těhotným bříškem NIKDY nepoužila. Ale to nic, vyvíjíme se všichni, a časem to sama navnímáte .Určitě všechno dobře dopadne a já Vám i tatínkovi přeji aby krásné zdravé děťátko obohatilo váš společný život.B.

Na mateřskou chodit nemusíte, to není pravda. Můžete chodit do práce třeba až do porodu. Akorát se vám pak krátí doba vyplácení dávky (peněžité pomoci v mateřství). Přesně je to podpora na 28 týdnů, nastoupit na ní můžete 8-6 týdnů před termínem porodu. Pokud nastoupíte později (teoreticky klidně až porodem), ztrácíte nárok na příspěvek za tu dobu, kdy chodíte do práce "navíc". Tj. pokud chcete nastoupit třeba až 4 týdny před termínem, můžete, ale PPM tak budete brát jen 26 týdnů.

Mně vypočetli termín porodu na 8.2., syn se mi narodil po provokovaném porodu 25.2. Naštěstí to bylo už v r.68, takže jsem měla jít na mateřskou jen 4 týdny před. Ještě jsem ukecala doktora a šla jsem "až" od 15.1. Ty termíny jsou většinou zcela mimo. Všechny ty věci, co jste provozovala před porodem, vám nezávidím. Já byla ovšem mladá holka.

1
Před 2 roky

Před porodem jsem všechny důležité papíry i peníze taky dala svým nejbližším, takže podobně

2
Před 2 roky

Přeji Vám, manželovi a Matyldě krásné, společné, šťastné a dlouhotrvající chvilky.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt