1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Pani Tomankovou mam rad. Je o Padesat procent lepsi nez Moravec. Jen jedno nechapu. Proc se , kdyz ji tedy lide pisou takove veci, se neustale snazi podsouvat , opozicnim diskuterum , nejake nejiste starosti vlady, vetsinou tedy slozitost statniho rozpoctu, a zastavat se neschopnosti vlady. Ono to totiz pani Tomankova neni az tak slozite, jen se nesmi brat chudym , ale tem co na tech chudych vydelavaji. Az takhle to je totiz jednoduche.

25
Před 2 roky
Vaclav Forman

No není umění být o 50% lepší než Moravec, ten sebestředný narcis. Hosté jsou u něj jen jako nenápadný doplněk aby pán vynikl. Mohl by to dělat s Pospíšilem...

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Paní Tománková se odkopala, dokáže ohýbat pravdu jak se to pětikoalici hodí. Měla by skončit a místo ní by tam TV Prima měla dosadit někoho nestranného.

56
Před 2 roky
Pavel Dohnal

Též jsem toho názoru . Změnila svou nestrannost během volebního období , stejně tak komentátoři 360 stupňů . A pokračují v tom dál . Takže někoho nestranného asi nelze sehnat / a nebylo by to asi ani možné , připadá mi , že musí poklonkovat provládně/ .

20

Ano, ale Vy jim v tom svou servilitou k vládním poslancům během debat které vedete vůbec nepomáháte. Až se někdy za Vás stydím.

40
Před 2 roky

Je to úžasná žena, profesionál, inteligentní a krásná žena. Moderuje jako jedna z mála vyváženě, nezaujatě, klobouk dolů a přeji hodně zdaru ve skvělé práci. 👌🌹

32
Před 2 roky
Rm

Lépe bych to nenapsala...pěkné....

15
Před 2 roky

Tománková na ty tvoje lži v neděli v partii 12.3.2023 dojedeš.Označovat stále proruský.Co budete říkat až bude vláda ........To jste všichni tak naočkovaní.

10
Před 2 roky

No hlavně že nadržuješ pětidemolici já bych tě zato dávno vyhodil.

53
Před 2 roky
Kronus Vaclav

Z paní Tománkové se stala protivná a namyšlená ženská.. Vyloženě preferuje jednu stranu.

61
Před 2 roky

Kultivovaná dáma, ale je moc hodná na ten vládní plebs. Poněkud jsem nepochopil proč si tam třeba zve toho Pospíšila, co ten tady má co vykládat když není zdejším poslancem a další experti typu europoslanců Pirátů atd... škoda mluvit...

1
Před 2 roky

Novinář má být nestranný a to paní Tománková není, je to víc a víc znát. Také mi vadí jak stále opakuje: pojďme to vysvětlit, aby tomu lidé rozuměli. Sama má problém věci pochopit. Chtělo by to školení!!!!!

4
Před 2 roky

Všechno to přeposílejte naší vládě protože ta je mimo realitu.Stát řídí učitel krerý o realitě života namá ani ponětí.Opravdu usměvné.....

1
Před 2 roky

A toto vše má na svědomí tato destruktivní vláda.

28
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt