1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

V červnu 2021 v USA ze všech mrtvých pozitivních na covid bylo "jen" 99,2% neočkovaných.

Covid je skutečné riziko. Pro důchodce v řádu procent i desítek procent, že umřou...

7
Před 3 roky
Stanislav Hrouzek

a pro mladé lidi v řádu pod jedno procent u dětí promile

1
Před 3 roky

Tak já mam obě dávky za sebou . Po první mi nebylo vůbec nic a po druhý jsem byl 24 hodin bez nálady , ale nic mne nebolelo .. Toť asi tak vše k nežádoucím účinkům. Ale zajímavé je spíš to , že už po první dávce jsem přestal slyšet své do tý doby vrzající plíce. Od vakcíny nečekám, že nikdy Covid nechytnu, ale čekám , že zmírní průběh onemocnění do tý míry , že u mne případný Covid proběhne jako obyčejná viroza. Jo a zatim jsem nezpozoroval , že by mi po očkování rostly rohy nebo , že by čipy rušily televizní signál.

9
Před 3 roky

Samé lži jestli si někdo myslí že se nechá naočkovat že má vyhráno tak se milí,nikdo neví co udělá vakcína s lidmi a cpou nám to pořád dokola ale poslanci se očkovat nebudou a ještě nám k tomu lžou,tady v ČR je informační embargo co se týče vakcín

14
Před 3 roky

Není nad očkovací loterii vedlejších učínků, kdo si vytáhne černého petra tak už jej skutečně trápit covid nikdy nebude...

20
Před 3 roky
Erik Hradil

Myslíte bolest ramene, nebo snad 2 dny zimnici a teplotu? 😂👍

9

Pane Konvalinko a jak Vy víte, že škodlivá není? Minimálně ve středně dlouhém a dlouhodobém horizontu. Jestli na to máte důkaz, dodejte na EMA, třeba vakcínu schválí

24
Před 3 roky

minimalni vedlejsi ucinky ,zkuste to rict tem zhruba 1000 mrtvych lidi po ockovani v nemecku a kolem 100 mrtvych lidi u nas,navic u delty uz ani to vase slavne ockovani nezadrzi tezky prubeh nemoci.

12
Před 3 roky
Kokavec D

Prosím, nemáte konkrétnější informace od Public Health England?

Před 3 roky

Biochemiku, biochemiku. Kolik Ti za ten blábol zaplatili? A kdo,to bych chtěl vědět v první řadě.

Myslím, že tito lidé na své propůjčení se doplatí. A že to dělají vědomě je na slunce jasné.

17
Před 3 roky

Nemám touhu zapojit se do vašeho experimentu s vakcínou. Neblbněte lidi a zastavte to. Protože jestli se to potvrdí, že jste se upsali jako obrovské centrum pro výzkum vakcíny, budete mít dost velký problém.

14
Před 3 roky
Jan Štěrba

Už z několika zdrojů jsem četla, že udělali smlouvu s WHO o experimentu.

7
Před 3 roky

Komu tady Konvalinko vyhrožuješ? Nemoc jsem prodělal a mám své protilátky. Nevidím jediný důvod, proč si mám do sebe cpát to experimentální svinstvo. Komu co tady furt ty šmejdi vnucují.

21
Před 3 roky

Toto nebezpečné hnutí strašičů a děličů společnosti tady už je: Konvalinka, Vojtěch, Smejkal, Maďar, Flegr, Prymula. Možná sem někoho vynechal

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt