Konvalinka je také jeden ze šiřitelů poplašných zpráv o údajných nakažených podle osnovy WHO jako je Vojtěch,Babiš,Flegr a ostatní vlastizrádci!
Šíleného vřeštění inkvizitorských fanatiků bylo, myslím, už dost. KDO má
zájem o střízlivý náhled ať popřemýšlí o informacích z tohoto článku: Odkaz
Kolik mu nasypali za tu propagandu?
Počet případů roste ,už první věta je lež.
Nic neroste ,jediný co roste jsou částky na účtech lidí ,kteří se propůjčí této propagandě.
Pane Konvalinka,lidská hloupost a omezenost u nás nezná mezí.To jsme my Češi,ve světě to nevidíte.Soudný člověk udělá vše,aby se ochránil.Tupci žvaní.
Flégr našel svědomí, nebo už tak moc netáhne? Fiala je ještě méně důvěryhodný, navíc plácá co 2min něco jiného 😄
Flégrem straším mého malého syna,když zlobí.Čertů se už nebojí.
Dobrý večer všem.Kdysi jsem se učil básničku:V lese,v trávě spinká , bílá konvalinka.Zvonečky má,nezazvoní,ale za to krásně voní.Ta poslední slova bych změnil na:Tady něco smrdí 🤔
Neustále vyhrožování, k čemu je to dobré??? Už teď se vymýšlí podzimní plán, abyste mohli s lidmi manipulovat!? Ale no ták...
COVID i s jeho mutacemi funguje stále stejně. Proto stačí naockovat rizikové a ty kteří se ho obávají. A přestat s tou mediální masáží a nesmyslnými opatřeními.
Já jsem vlastník mého těla a nikdo nemá právo mi říkat co co s ním budu dělat. Víte někdo co je to svoboda??? Prosím definujte. Spoustu lidí nemá ponětí..