1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Konvalinka je také jeden ze šiřitelů poplašných zpráv o údajných nakažených podle osnovy WHO jako je Vojtěch,Babiš,Flegr a ostatní vlastizrádci!

7
Před 3 roky

Šíleného vřeštění inkvizitorských fanatiků bylo, myslím, už dost. KDO má

zájem o střízlivý náhled ať popřemýšlí o informacích z tohoto článku: Odkaz

5

Kolik mu nasypali za tu propagandu?

15
Před 3 roky

Počet případů roste ,už první věta je lež.

Nic neroste ,jediný co roste jsou částky na účtech lidí ,kteří se propůjčí této propagandě.

20

Pane Konvalinka,lidská hloupost a omezenost u nás nezná mezí.To jsme my Češi,ve světě to nevidíte.Soudný člověk udělá vše,aby se ochránil.Tupci žvaní.

10
Před 3 roky

Flégr našel svědomí, nebo už tak moc netáhne? Fiala je ještě méně důvěryhodný, navíc plácá co 2min něco jiného 😄

5
Před 3 roky
Andrei Ranger

Flégrem straším mého malého syna,když zlobí.Čertů se už nebojí.

6
Před 3 roky

Dobrý večer všem.Kdysi jsem se učil básničku:V lese,v trávě spinká , bílá konvalinka.Zvonečky má,nezazvoní,ale za to krásně voní.Ta poslední slova bych změnil na:Tady něco smrdí 🤔

10
Před 3 roky

Neustále vyhrožování, k čemu je to dobré??? Už teď se vymýšlí podzimní plán, abyste mohli s lidmi manipulovat!? Ale no ták...

10
Před 3 roky

COVID i s jeho mutacemi funguje stále stejně. Proto stačí naockovat rizikové a ty kteří se ho obávají. A přestat s tou mediální masáží a nesmyslnými opatřeními.

9
Před 3 roky

Já jsem vlastník mého těla a nikdo nemá právo mi říkat co co s ním budu dělat. Víte někdo co je to svoboda??? Prosím definujte. Spoustu lidí nemá ponětí..

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt