Konvalikna je lhář a známý propagátor farmaceutiky.Když řekně pan Konvalika - dobrý den- jdu se podívat z okna a je tam tma.
Kolik lidí zemřelo po aplikaci vakcíny? Nikdo? Nebo se nevedou statistiky?
No statistiky jsou tak dobré, jak dobrá jim dáme čísla. Nám do pěti dní po očkování zemřel kamarád. Když jsme se ptali, zda je to nahlášeno na SÚKL, bylo nám řečeno, že je to moc papírování.
Mám čím dál silnější pocit,že covid je tady jen proto,aby se mohlo donekonečna očkovat nevyzkoušenou vakcinou.
Nebezpečné komu???Odkaz
Ale prd. Na Aeronetu psali ze je jeste vyssi nez vyssi
Nejsem odpůrce očkování ale když vakcína má hodně vedlejších účinků které jsou prokázány tak jsi nenechám dobrovolně zabyt
Pane Konvalinko tlačte na pilu, Vaše snaha funguje obráceně. Jste jediný, kdo netuší, co dělá.
Neočkovaní by si měli zaplatit pobyt v nemocnici při nákaze .
Dávno před náma, odpiráči tu jsou alkoholici, feťáci a kuřáci a to nikomu nevadí. Podívejte se do statistik co to stojí k tomu jsme my odpítači slabej odvar!!!!!
Jen by mně zajímalo jak pan Kovanda má tu 100 procentní jistotu že vakcína je opravdu tak na úrovni
Nejspíš ho přesvědčila částka, kterou dostal zaplacenou. Docela by mě zajímalo, jestli je očkovaný on a jeho rodina.
Ty zanedbatelné stovky mrtvých po vakcínách o kterých se nesmí psát?
A kde se tu bere nová mutace ha, někdo ji sem přitáhl asi ne a neočkovaní to nebudou když nikam nesmí
A všechno je jasné!