Bububu taaak a zase máte duvod vše pozavírat..
To přece hlásíte už od jara že na podzim bude další vlna...takže opět utáhnout kohoutky a všechny zavřít doma..komedie...a co chřipka? Ta už vymizela? Nebo se teď jmenuje covid a uzavírat nás budete stejně?
Já myslím, že by jsme se měli očkovat nejmíň na 130% , protože i 100% bude málo podle Svědků Covidových. Přirozená imunita neexistuje a protilátky taky ne !!! Jen a jen pseudovakcina !
HOWGH
všechno zavřit nikam nechodit a milovat a poslouchat naše užasné politiky,všechny vás budu zase volit,dekuju,že tady vubec necenzurujete a jen lituju že jsem v 89 delal revoluci a bojoval za svobodu. pěkný večer
a navíc číst ptákoviny jako je tento příspěvek
Údaje o deltě jsou podivné, říká virolog
Taky co už mají vymyslet?Toto plodid není žádná sranda, stále vymýšlet nové mutace a strašit lidi. Ale nebojte budou volby a vše bude jinak!
Svoboda a rozum zvítězí nad lží a zlodějnou!
Do čeho nás to neustále nutěj.Co za tím stojí !!! Očkování proti Covidu mě už nepřipadá jako očkování, ale jako donucená vakcinace pochybného původu!!!
Proč se každá další tzv. mutace té předchozí nepodobá.Z čeho vzniká,když nemá nic z předchozí ,není to divné.
Protože jsou umělé. Když na to poukázala Peková, to bylo řevu.
Vnucování očkování musí být považováno za trestný čin vraždy ve stádiu pokusu.
Podejte trestní oznámení, všichni čekáme na výsledek.... Oh wait, jen řeči... 😉
To se furt musí kvůli kovidu píchat? To ještě nevymysleli jak ho uspokojit orálně?
ke konci roku bude sprej do nosu, máte málo informací
Mě se strašně líbí jasnovidec Prymula, kterej přesně ví, co a kdy se stane. Akorát ty novináře tenkrát v tý hospodě se mu nepovedlo předpovědět.
CR je zamidrakovana vlada malo vydelali na lidech potrebuji vic vydelavat vic strasit a vice vydelavat vykoristovat a porad dokola. Je to smutna realita vsednich dni.