1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Bububu taaak a zase máte duvod vše pozavírat..

To přece hlásíte už od jara že na podzim bude další vlna...takže opět utáhnout kohoutky a všechny zavřít doma..komedie...a co chřipka? Ta už vymizela? Nebo se teď jmenuje covid a uzavírat nás budete stejně?

28
Před 3 roky

Já myslím, že by jsme se měli očkovat nejmíň na 130% , protože i 100% bude málo podle Svědků Covidových. Přirozená imunita neexistuje a protilátky taky ne !!! Jen a jen pseudovakcina !

HOWGH

34
Před 3 roky

všechno zavřit nikam nechodit a milovat a poslouchat naše užasné politiky,všechny vás budu zase volit,dekuju,že tady vubec necenzurujete a jen lituju že jsem v 89 delal revoluci a bojoval za svobodu. pěkný večer

16
Před 3 roky
Savas Maschek

a navíc číst ptákoviny jako je tento příspěvek

2
Před 3 roky

Údaje o deltě jsou podivné, říká virolog

Taky co už mají vymyslet?Toto plodid není žádná sranda, stále vymýšlet nové mutace a strašit lidi. Ale nebojte budou volby a vše bude jinak!

Svoboda a rozum zvítězí nad lží a zlodějnou!

4
Před 3 roky

Do čeho nás to neustále nutěj.Co za tím stojí !!! Očkování proti Covidu mě už nepřipadá jako očkování, ale jako donucená vakcinace pochybného původu!!!

20
Před 3 roky

Proč se každá další tzv. mutace té předchozí nepodobá.Z čeho vzniká,když nemá nic z předchozí ,není to divné.

25
Před 3 roky
Miroslav Jelínek

Protože jsou umělé. Když na to poukázala Peková, to bylo řevu.

22
Před 3 roky

Vnucování očkování musí být považováno za trestný čin vraždy ve stádiu pokusu.

30
Před 3 roky
Erik Hradil

Podejte trestní oznámení, všichni čekáme na výsledek.... Oh wait, jen řeči... 😉

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

To se furt musí kvůli kovidu píchat? To ještě nevymysleli jak ho uspokojit orálně?

13
Před 3 roky
Milan Sklenička

ke konci roku bude sprej do nosu, máte málo informací

1
Před 3 roky

Mě se strašně líbí jasnovidec Prymula, kterej přesně ví, co a kdy se stane. Akorát ty novináře tenkrát v tý hospodě se mu nepovedlo předpovědět.

12
Před 3 roky

CR je zamidrakovana vlada malo vydelali na lidech potrebuji vic vydelavat vic strasit a vice vydelavat vykoristovat a porad dokola. Je to smutna realita vsednich dni.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt