Jj, očkovaní to šíří taky, ale ti nemusí ani do karantény, ani na testy, ani nic, ale po těch, kteří nechtějí experimentální vakcínu, se bude dupat pořád...
Od začátku říkám: oočkovat rizikové skupiny, plus dobrovolně ty, co se bojí nebo prostě chtějí a zbytek nechat být. Covid není nijak extra silný virus. Jistě že může zabít. To ale i kde co jiného a to se už rok a půl zanedbává takovým způsobem, že už to stálo opravdu hodně životů. A ještě mnohem víc dodatečně bude. Jenže tito mrtví se obtížně vyčíslují, takže o tom se nemluví, to se neřeší. Covid nezmizí, ale není zase tak strašný aby se kvůli tomu musely roky dělat manévry. A klidně si mě někdo za to ukamenujte. Ale napřed se zamyslete. V mém okolí jsou to 4 mrtví na opatření vs 1 mrtvý na covid. Opatření mají smysl jen tehdy, pokud zachrání víc, než kolik zničí. To se rozhodně neděje. Nezapomeňte, že zdaleka ne všichni, co zemřeli "s covidem" covid skutečně zabil. Jen ho náhodou zrovna měli. Dokonce ani u všech, kde se to uvádí jako komorbidita, to tak není. Třeba jeden, co umřel v nemocnici na rakovinu. Náhodou dva dny před smrtí chytil covid. Ve veřejných statistikách ho zabil covid, v neveřejných je to komorbidita, reálně covid nic ani neurychlil.
Naprostá pravda, stačí papír o.Očkováni a nikdo si vás nevšimne i když můžete být roznašeč viru. Prijedete ze zahraničí a můžete nějakou mutaci nakazit další lidi. Ale jste ockovaný takže v pohodě. Prostě hnus, strašení lidí a byznys.
Jen tak na okraj.Ani v koncentracnich taborech!opakuji v koncentracnich taborech ci gulagu lide postupne otupeli,a mnozi delali zakazane veci.Se probudte vy mnozi chytraci.Clovek si zvykne i na opratku,zvykne si take na tuto chripku a hotovo.V tomto se nemylim ani v malem naznaku.A pokud chcete,aby se jaksi dodrzovalo,udelejte stanne pravo,armadu do ulic aj s tankama.Jinak nemate sanci nas udrzet naq uzde,NE-MA-TE.Je to jasne?
Podle stylu vašeho psaní je poznat Vaše inteligence.
Nejsem přesvědčen , že mladí budou ve velkém odmítat očkování, protože se očkováním zbaví zbytečně buzerace, volné vstupy všude. Je to pro ně snadnější. A očkovací centra bez registrace jsou pro ně ideální. Problém vidím především v osobách nad 60 let a v proočkovani v nemocnici a sociálních službách. Tito lidé přicházejí do každodenního kontaktu s ohroženými skupinami obyvatelstva. Jsem pro povinné očkování v tomto sektoru. Tam byl měl být stát razantní. Současně jsem pro uznání testu pro zjištění vyše imunity, aby lidé , kteří mají vysokou úroveň na úrovni současných vakcín, byli oficielně uznání za bezinfekcni, viz Rakousko. Ostatní, budou pod povinností testovat se za vlastní peníze.
Vážený pane, jsem 60+ a v žádném případě si.nenechám píchnout tzv vakcínu proti této takzvané pandemické nemoci. Spočítejte si počet lidí v nemocnicích s počtem denních nakažených. Vyjde vám směšné promile. Což pandemie není. To.si.můžete.ověrit na internetu co.je to pandemie. Je to.tady jen pro vyvolene byznys a strašení.lidí.
Ještě si řekněme jednu věc. Selekční tlaky nepůsobí na mutace tak, že by virus chtěl zabíjet hostitele. Pro virus je nejlepší, když je velice nakažlivý, ale nepředstavuje pro hostitele tak velkou zátěž, aby se mohl množit a hostitel aby ho mohl šířit dál. Proto se dá očekávat, že i covid by se mohl v přirozeném prostředí po úvodním šoku ustálit někde na úrovni chřipky. Ovšem šílenství kolem očkování může zavinit, že se ustálí nějaká méně výhodná varianta, která bude více smrtící, což je pro ni nevýhodné, ale bude rezistentní na očkování, což pro ni bude nutnost. Proto bych se přikláněl spíše se zaměřit s očkováním na ohrožené skupiny a nevytvářet silný selekční tlak bezmyšlenkovitým očkováním zdravých lidí a dětí, pro které současné formy covidu představují velice malé riziko.
Ano, v Česku se šíří nebezpečné hnutí. Říká se mu svoboda!!! Chápu, že pro covidovou mafii je to velmi nebezpečné, ale pro většinu lidí jediné akceptovatelné. Kdo se bojí ať zaleze s respiratorem do sklepa a my ostatní pojďme svobodně žít. TEČKA.
Svobodně žít?Já nejsem proti,ale jak to udělat? Nedávno jsem šel nakupovat bez náhubku a hned u mě byl chlápek z ochranky, ukázal jsem mu certifikát o očkování, nezájem.Šli jsme s manželkou na koupák a museli jsme ukázat doklad o bezinfekčnosti.Je to svobodný život?
Proč se pacienti s covidem dostaly do nemocnice až ve stadiu kdy je veliká pravděpodobnost úmrtí? Co takhle začít používat léky které v boji s touto nemocí mají evidentní pozitivní účinek a jsou desetiletími prověřené? Můj covid byl o třídenní bolesti hlavy neměl jsem ho na plicích. Byl s kovidem někdo na vyšetření ? Na poslechnutí jestli to není na plicích? Dostal někdo od lékaře podpůrné léky ( včas), které v nemocnicích s úspěchem používájí?........
Může mít pravdu.Ale?Je to jistě odborník na virologii,ale snad je také normální žijící člověk a nemůže přece myslet vážně,že je možné dlouhodobě žít s těmi omezeními,včetně roušek a testování.Tady nejde o pouhé zdraví ohrožených,tady nejde jenom o ekonomiku,tady se hraje přímo o evropskou civilizaci, o evropskou společnost.Co zatím dokázali ti všichni"vědoucí"?Zabránili těmi restrikcemi škodám na zdraví lidí?Ne!Zatím dokázali rozštěpit a znejistit společnost(viz.diskuze),spolu dokázali výrazně poškodit ekonomickou stabilitu,zadlužit a tím i poškodit celé státy,,protože dluhy se musí platit.Znovu obnovit zapomenuté státní hranice.Je to snad oprvdu záměr?Pokud ano, čí?I když to není podstatné.Tito lidé to nejsou,ale svou odbornou zaslepeností a naivitou jim odvádějí dobrou službu.
Myslim, že důvod proč se nechat očkovat bude u většiny spíš kvůli certifikátu a přitroublému QR kódu, je jen otázka času až bude očkování proti nové mutaci neúčinné a pak to bude zase vše odznova. Někdo si říká " mám to očkování za sebou - můžu žít" ale ne, do roka jdete na dvě možná i tři pigára znova. Nemyslím si, že to bude razantně větší svinstvo než vakcína proti chřipce ale zdraví prospěšné to bude jako jakékoliv jiné léky, co do sebe leta perete. A pokud má někdo jen slabí průběh tak po vakcíně si to užije podruhé, blbě mi bylo tři dny a pořád se mi ještě motá palice. Nestraším, jen recenzuji.
Dokud vláda nepřevezme zodpovědnost za vakcínu tak se tam nikdo nepohrne. Otázka je proč se vláda za vakcínu ještě nezaručila? Asi ji mic nevěří. Ji nak by s tím neměla problém.
a vubec na tom všem je užasné,že Vivien Jagr Puhajkova se očkovat nemusi protože maji protilátky a kolik ještě těch skvělých a užasných lidi je kdo se vlastně z té elity národa nechal očkovat?
Očkovat se nemusí (to ani vy ne), ale musí chodit na testy, stejně jako ostatní... V čem je problém?