1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Je sobota 24.7.2021-20:28hodin a nic se ještě nestalo.Z čeho ty hororové scénáře vymýšlíte.To by mne opravdu zajímalo.

21
Před 3 roky
Michal Hošek

Mají počítač za padesát mega.

8
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Lidi žijte v klidu a beze strachu. Co má přijít stejně přijde. Novinář, který alespoň jednou denně nepostraší, není dneska in.

43
Před 3 roky
Václav Brtek

Meterologové proto doporučují zabezpečit okna a volně ložené předměty .... takže když toto novinář jen cituje, tak je to on, kdo straší. Vy asi moc novináře nemilujete.

11
Zobrazit další reakci

...."řítí se" - prosím, jaký to je stupeň ve stupnici odborných termínů?

Celý život poslouchám předpovědi počasí, dožil jsem se velkého technického pokroku i ve sledování počasí, ale ty současné zprávy a předpovědi už nevnímám jako dříve, poučení a fakturm ! Řekl bych - "ta poslední možná a pravdivě sdílená skutečnost" - je spiíše stejně zaměřená, jako předpovědi o tom, která, kdy a s jakým názvem mutace, se dostaví......Všechno - k vedení podvědomí starších a mladších lidí - věděcká psychologie v praxi ......

5
Před 3 roky

Nedokážete předpovědět počasí na pul dne dopředu a předpovídat na celý víkend.. Pořád je melete nesmysli.. Já odvádět takovou práci jako odvadite vy.. Už by mě dávno propustili 😂😂🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

20
Před 3 roky

Výstraha platí pro: Hlavní město Praha, Středočeský kraj, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj, Karlovarský kraj, Ústecký kraj, Liberecký kraj, Královéhradecký kraj, Pardubický kraj, Kraj Vysočina, Jihomoravský kraj, Olomoucký kraj, Zlínský kraj, Moravskoslezský kraj.

Tak nevím. Ale asi by bylo o dost přehlednější napsat, pro které kraje výstraha neplatí.

3
Před 3 roky

A zase strašíte lidi je důležité držet lidí permanentně ve strachu 😢 z toho vašeho mělo by a hrozí už je my vážně do pláče😭

21
Před 3 roky

Bu,Bu,Bu.....když to vyjde, tak jsme to říkali a když to nevyjde, tak jste měli štěstí. Sichr je sichr.....Co jste čekali po těch minulých průs......ch, kdy předpovídali pěkně a mírné deštíky a přišly potopy a přívaláky. Tak to raději zveličí a mají klid. Něco z toho přece vyjít musí.......

2
Před 3 roky

Pokud potřebuje někdo znát počasí přesně na minutu, tak ať si pořídí rosničku a nepožaduje to po meterologickém ústavu a předpovědi počasí v televizi, v které se podívejte akorát na pěkné hlasatelky, detailisti.

5
Před 3 roky

Honsová je hvězda..... Buď bude jasno, nebo polojasno, nebo zataženo a mohou přijít bouřky a krupobití. No bože to žije z našich daní.?

20

Předpověď je vždy přesná v Česku to umí na jedničku tohle povolání jestli se tomu tak dá říct bych zrušil zbytečne placení lidi

11
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt