1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Treti davku se nevyhne nikdo hlavne ty trubicky naockovane 1 a 2 davkou 😂

25
Před 3 roky
Lukáš Hendrich

Jo jo....ty se už na ni těší.....

11
Před 3 roky

Kšeft je kšeft. O ničem jiným to není.

5
Před 3 roky
Dagmar Vecernikova

No pokud máme nemoc, co proti ní očkování funguje dobře zhruba půl roku a pak sílu ztrácí, tak přeočkování je logické řešení.

To že výrobci vakcín mají v Covidu zlatý důl nevylučuje, že toto je správná strategie..

4
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Kde my jen ty odborníky bereme, nestudovali v Plzni? Ne, takovým úplatným blbům by ani v té Plzni diplom nedali.

34
Před 3 roky
Vladimír Karásek

Vypadá to, že jste se v případě Tomáše Suchého, trefil do černého... 😉

5

Ktery je to ten expert ? Nezaznelo tu jeho jmeno. Proc ? (Ze by to byl podplaceny novinar,herec ?

1
Před 3 roky

Budoucí očkovací schema. Vezměte celou rodinu a domácí mazlíčky a hurá do fronty u nejbližšího očkovacího centra. Po provedení úspěšné vakcinace se celá rodina přesunuje na konec fronty a čeká na další dávku. A tento proces neustále opakujeme. Při dodržení tohoto schematu je zaručena 100%-ní ochrana. Tedy skoro.

14
Před 3 roky

Jistě, že ne . A bude povinná, stejně jako 4,5,6, a další. Už si konečně uvědomte, že se o ty miliardy nedají připravit. Nic jiného za tím není. A ti vypatlaní experti- každý se dá koupit.

16
Před 3 roky
Vladimír Karásek

jo kdyby tu slo jen o miliardy bylo by to jeste ok...

4
Před 3 roky

Pak přijde 4,5,6,..........ještě že nemám ani jednu a je mi fajn.

23
Před 3 roky

Názor gynekologa mě nezajímá. Rád bych slyšel názor docentky Koutné, která vede výzkum ve FNUSA na téma imunita. Mám pocit, že stejně jako Peková není do médií vpouštěna.

4
Před 3 roky

Jo a za každou pátou vakcínku se bude udělovat řád poslušné ovečky. 🙂

1
Před 3 roky
Jiří Soukup

Ano,moudrý vlků!

Před 3 roky

Třetí vakcína pak pátá vakcína pořad dokola ……a pak Dálši 50 ta vakcína do té doby než chcipnou lidi ohledně očkováni ! Je moc lidí že ? Tak musíme je zlikvidovat co ?

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt