1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

To je dobré, jak odborníci dobře ovládají ty vakcíny a reakce lidského těla. ze začátku - alespoň jedna dávka, pak dvě a dost, teď třetí.

Co bude pak? Čtvrtou přeskočíme a bude pátá? Nebo rovnou sedmá?

Nebude to tím, že je nikdo před tím nevyzkoušel a teď se dělá velice výnosný experiment na miliardách lidí?

47
Před 3 roky

Světově uznávanými odborníky byla provedena studie vlivu vakcinace na mozkové buňky.

Bylo postaveno velice rozsáhle jednopodlažní dřevěné bludiště o velikosti cca 1m2.

Když do tohoto bludiště byl vložen laboratorní potkan, trvalo mu najít východ celých dlouhých 22 vteřin.

Pak byl vakcinován první dávkou vakcíny Šajzer.

Když byl s tímto jednodáfkovým potkanem pokus opakován, našel tento východ již za krásných 20 vteřin.

Následně byla potkanovi podána i druhá dáfka Šajzeru a takto dvoudáfkově ovakcinovaný potkan byl opět vpuštěn do bludiště.

Tento potkan, který byl pracovně nazván "Bodka" proběhl bludištěm v rekordním čase pod 20 vteřin (19,3 sec.).

Je tedy nezpochybnitelné, že vakcinace výrazně zvyšuje inteligenci potkanů vakcinovaných.

Zlé jazyky odpíračů ofšem tvrdí, že jen potkanovi po vakcíně vyrostly větší nohy.

35
Před 3 roky
Ostravskyivan

Nohy ne, ale umí létat a žerou i rezavé železo.

4
Před 3 roky

To už každý, kdo se zajímá, ví asi od dubna. Ale co nikdo pořádně neví je, jak to bude s Covid pasy, Tečkami, Čtečkami, Čárkami, Pomlčkami... či jak se všechny ty buzerační a šikanující aplikace jmenují. Bude i po devíti měsících člověk stále úředně považován za "bezinfekčního" a chráněného očkováním, i když už mu vakcína třeba pár měsíců nepůsobí? Nebo po devíti měsících zčervenají všechny ty Covid pasy a člověk bude považován za neočkovaného se všemi omezeními která z toho plynou?

4
Před 3 roky

Tak ti experti si myslí, že každých 9 měsíců se lidi budou očkovat. Ať se opíchá sám a nepřestane dokud kovid nezmizí a on taky.

20
Před 3 roky

Přeočkování třetí dávkou se nevyhne nikdo, varuje expert

To je teda expert! Napsal bych víc ale zase bych byl zablokován protože pravda se nesmí zveřejňovat, tak jen nemám ani první ani druhou a tu třetí si strčte tam kam ti první dvě!

4
Před 3 roky

To víš, že jo Bohuslave. Po volbách se budete divit, kolik procent mají strany odmítající celé coronadivadlo.

28
Před 3 roky

Já se jí vyhnu, jelikož se jako správný odpůrce nenechám naočkovat ani jednou😄

A víte proč? Nesnášel už jsem domovní prodejce, co zvonili a snažili se mi vnutit svůj šmejd produkt. Tady mi to připadá stejné, jen místo prodejců se mi svůj šmejd produkt snaží prodat ulhaní politici a média a tlačí na pilu tak moc, že i slepý to musí vidět🤔

19
Před 3 roky

Já asi ano. Nemám ani tu první.

27
Před 3 roky

Hlavně musíme naočkovat třetí dávkou ty,co si dosud naprosto drze a nezodpovědně žijí i bez první dávky.

Neřádi ne a ne umřít a přitom se tak snažíme.

54
Před 3 roky
Milan Loska

A rovcnou najednou ne 😄

3
Před 3 roky

Lidé přestávají myslet a sledovat jak si vláda ČR upravuje nebo přidává zákony, které pak použije v neprospěch českého lidu. Nesledujte pouze hromadné sdělovací prostředky, který Vám neříkají pravdu. Zkuste poslouchat nezávislá media na facebooku, která Vás přenesou třeba i na dění na Slovensko, kde jsou na tom jen o krok hůř než my. Pokud necháme vládu ČR v této sestavě, s velkou pravděpodobností zjistíme, že po probuzení už nežijeme ve svobodném státě.

18
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt