Což o to, ty cíle jsou hezké až na tu prozápadní orientaci. V první řadě by jsme měli být, jak se říká sví a né lézt někomu do zadku, zvlášť, když dělá blbiny. A co se týká toho ostatního, tak jestli si pan Fiala s celou opozicí myslí, že by to stihli za jedno volební období, tak superman a ostatní nadlidé z komiksu by byli proti němu žabaři. Podle mého odhadu, pokud by se opravdu poctivě na tom začalo dělat, tak byt trvalo nejméně 15 let a to kdoví jestli. Proto říkám, že když toto tvrdí, tak pokračují v tom, že z nás dělají pořád blbce a já jim nevěřím ani pozdravení.
Do jistých míst neleze snad jen jen Okamura.
Vláda ODS a lidovců by skončila výrazným snížením životní úrovně pro obyčejné lidi v ČR. Naopak úzká skupina lidí by neskutečně zbohatla.
Pane Fialo a co Vaše neziskovka v Brně ? Co peníze které posílaáte kamsi do pryč ? Na ostrovy jako Barma ? Kdo je příjemce ? Zase další tunel ODS a spol .Jste tady kradli i s kdu a topkou 30 let a máte tu drzost nadávat na p. Babiše nebo Okamuru ? Jste povl 🙁 !!!
Peníze nikam neposílá. Jen fasuje od státu miliony a do neexistující Barmy prý posílá brožurky
Něco tady nesedí. O energetice-energiích ani čárka! A přitom to je a bude téma č.1! A s tím související vykopnutí GreenDealu do prkvančic. Zadlužení je velký problém, souvisí s energetikou a tím, že to špatné, drahé, a jen za cenu obrovských dluhů (!) podporuje a tlačí EU. Takže SPOLU, Fialo, běžte někam! Já, nemám zájem!🤦♂️
No,a proto se zase vytahuje migrace.Budeme řešit zástupný problém.
To už jsem zažil po 89 , jak doženeme během 5 ti let v životní úrovni Rakousko , akorát tam zapomněli napsat jména , koho ze to bude týkat ...
... a budeme mít nové tasemnice přisáté na státní rozpočet.
Tomu může věřit jen naivní blb!
Hezky napsané, ale když si uvědomíme, že p.Fiala se do vstupu do politiky živil jen "povídáním" tak zase nic moc. Mám rád pohádky od dětství, ale upřímě pane Fialo ta "O popelce" je lepší. Ty bláboly může té Vaší partě věřit jen - s odpuštěním - hlupák... Tohle samé už od všech politických stran posloucháme už přes třicet let a výsledek. Rozkradený stát, finance v háji, a naši kamarádi v EU i NATO si z nás dělají srandu. Co jíného, že...
Vidím město rudé pos....a chudé.
Digitalizace veřejné správy je slušný počin. Je otázkou, co vlastně znamená být byt dostupný pro mladé rodiny. Silnice nemusí stavit, vnutí elektromobily a to bude podobný luxus, jako když jsme za komunistů toužili po ojetém broukovi. Digitalizace také znamená zvýšenou kontrolu nad námi, kde jsme, kam se pohybujeme. Já se na to netěším, být mladší prchnu z této republiky, pokud je čas a budeme smět