Blafy o digitalizaci skoro stejnými slovy jsem si přečetl v Babišově knize. Takže kdo od koho opisuje,pane Čistý? Třeba problém výstavby bytů dle vašich not by znamenalo ještě větší zisky pro developery, dostatek bytů za desítky millionů pro bohaté, ale na jednoduché startovací byty pro mladé rodiny by určitě zase nedošlo. Proč, to by se určitě dalo svést na Babiše. Nejde vám ani věřit a ani vás volit. Jednou jste už příležitost měli a stačil. Holt si musíte počkat, až všichni, kteří si pamatujeme vlády Topolánka,Klause,Nečase a jejich ministrů, umřeme.
Za čtyři roky bychom stanuli po boku Řecka!!
To se pletete. To staneme velice brzy s touto rozhazovačnou vládou.
Fialo jak by asi vypadala?Přesně tak jako po Klausovi nebo Tupolánkovi a Nečasovi.Rozkradená a vytunelovaná republika.🤮🤮💩💩
Přesně toto jsem chtěl napsat, na prasárny z devadesátek se nedá zapomenout
To by mě zajímalo, co v této republice chce ještě rozkrást,když jsme už málem prodali i své spodní špinavé prádlo, ale jako školomet mele pořád své představy dokola, už je i na pohled trapný
Ještě chcou privatizovat Poštu a Český dráhy aby to rozkradli co se ještě dát
ODS už tu byla. Co všechno rozkradli a chtějí pokračovat v tom. Fiala a jeho neziskovka. Jde jim jen o koreyta a nemůžou přenést to že jim Babiš zablokoval rozkrádání státu a zastává se obyčejných lidí. Fiala a celé opozice jenom kecají, ale jde jim jen o koryta. Udávání v EU to je jejich cíl, jako za starých časů. Volte ANO a bude dobře.
Moc by mně zajímalo jak by to dopadlo - Jurečka se bude chtít každý den modlit, Pekari bude padat 7 x za den na zem a vzívat Mohameda a Fiala bude nad nimi mávat sudeťáckým praporem! A založí si další neziskovky aby to zvládli! A národ-budou nutit pracovat a Nečas s kantýnsou budou omilostněni a Topolánek také a po celé republice povede fotovoltajky! Kdo si ještě nenakradl,dostane možnost a ti co mají dost jako Němcová,tajwanec budou i nadále lát Babišovi, poněvadž mohli-mít víc!A my důchodci jsme smířeni, my budeme čekat na slevy u nákupních center jako dosud! Pro nás se vůbec ale vůbec nic nezmění! Jen ČT zestárne a nevím co bude Fridriška s Moravcem dělat! Dvořák má dost, ten se neztratí! Má v Praze nakoupeny domy, byty, bude prodávat!
Jak vypadá republika po letech vládnutí nezištné a nezkorumpovatelné ODS, TOP09 a Lidovců, jsme svědky dodnes. Všechno ,co se dalo za jidášský groš prodat západním společnostem se prodalo, takže už nám nepatří ani ta voda, a ze soběstačné republiky se podařilo vytvořit poslušné pracovní stádo , které je vděčné i za třetinové platy, jako jsou u cizích mateřských firem. Církevní restituce byly s úspěchem podpořeny a už zbývá jediné - zrušit Benešovy dekrety (mimochodem schválené vítěznými mocnostmi), aby naše Sudety zase ožily čilým germánským duchem. No občane nerber to, že?.. 😄 😄
Neuděláte za 4 roky nic.Budete pokračovat v gardu anti Babiš. Jak to pokazil. Jak vše budete muset seškrtat
A jak to nejde zlepšit,protože Babiš...
Pouze proklamace a zbožná přání. Jasného a konkrétního tam nevidím nic. Co bych taky od školometa a rádoby vědce, s chorobnou touhou po moci, mohl čekat!
zadne slepence nechceme
sleduji televizní debaty a nějak mi to neštymuje. Všichni chtějí dát všem a všemu více peněz, jak do kultury, tak do průmyslu, tak na mzdy, nechtějí zvyšovat daně, chtějí dokonce náklady na práci zlevnit, ale nikde jsem ještě neslyšel, kde na to vzít. jen staré fráze, musíme šetřit. Ale kde? Na armádu chtějí víc peněz, na zdravotnictví a na školství taky. potom na kulturu, do památek, na investice kamkoli a přitom chtějí zlikvidovat státní dluh a vyrovnaný rozpočet. Mě to teda nesouhlasí. Jestliže chci toto všechno ufinancovat, nezadlužovat a nezvedat daně a přitom nám tu nic nepatří, tak to u mne nejde. Vyházet 13% úředníků je v tomto ohledu pár korun, ale jejich plány budou stát biliony. U mne jsou to zase jen sliby, které tu slyšíme 30 let a kde nic tu nic. Zase to zaplatí daňový poplatník a hlavně zaměstnanci. Podnikatelé mohou optimalizovat.