1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Tak vám řeknu že ten výběr který se nám nabízí je opravdu mizérie!!!Asi k volbám prezidenským přijde minimum voličů a hlavně po té frašce s parlamentníma!!!

18
Před 3 roky

Takmový nesmysl si může vymyslet jen Schwarzenberg. Kalousek je jeho třída.Většině lidí však vadí jeho nesmysly a v ychloubání, mně osobně zkušenosti, které s ním mám z Mitasky, která byla ráda když se ho zbavila. v

3

Je Babiš v současnosti trestně stíhaný? Může trestně stíhaný člověk kandidovat na prezidenta? Pokud nemůže, tak to bude potřebovat prezidentovu milost a ne prezidenta blábolícího na kapačkách. Zdá se mi, že všechno souvisí.

2
Před 3 roky

Babiš prezident? Mikromanažer který neumí mluvit a nemá vizi. Co by tam chtěl předvádět?

39
Před 3 roky
Jiri Lukes

Za Babiše mluví činy, nepotřebujeme žvanila na Hradě.

5
Před 3 roky

To snad nemyslí pan hrabě Schwarcenberk vážně: Babiš a prezidentem!Ha, ha, ha,ha, ha, ha ha,ha, ha, ha ha,ha, ha, ha ha,ha, ha, ha ha,ha, ha, ha ha,ha, ha!

22
Před 3 roky
Rostislav Novák

A proč ne ha ha ha

2
Před 3 roky

Jsem jenom zvědavý na jednu věc.Jak dlouhou mají lidi paměť a co budou volit při prezidentské volbě.Ono je to totiž naprosto jedno kdo bude na hradě, reputaci ČR ve světě nezachrání ani Jára Cimrman

1
Před 3 roky

Já bych bral senátora Fišera. Ten má největší ambice a výborné předpoklady k tomu, aby při lezení do análu EU nikomu nezpůsoboval zranění svoji hladkou pokožkou. Ani nebude potřebovat lubrikant.

20
Před 3 roky

Řekl bych, že o kandidatuře Babiše spekulují pouze zdejší pomatení novináři.

19
Před 3 roky
Martin Kameník

Přesně, tak, co by z toho Babiš měl, sedět na hradě, to může v klidu řídit svoje firmy, proto do politiky nešel. Je jasné, že by se ho potřebovali zbavit novináři, ale už mohli pochopit, že Babiš není trouba, jako oni

6
Před 3 roky

Osobně bych tam rád viděl paní Nerudovou. Jednak je to češka a pak je třeba tam pořádně vyvětrat a uklidit ten bolševický smrad a na to je žena přece jenom lepší .... 😉

24
Před 3 roky
František Marek

Já jsem také Češka a na Hrad se kvůli tomu neženu. Uklidit a vyvětrat klidně Nerudová může, myslím že jednu uklízečku navíc by tam ještě uživili.

6
Před 3 roky

Domestikovaný Slovák, co nedá dohromady kloudnou větu česky? Uff. Koďousek. Uff.

Chtělo by to někoho, kdo vymete ten Augiášův chlív na Hradě.

16
Před 3 roky
Martin Cibulka

Za Babiše mluví činy, žvanilů už jsme slyšeli v opozici dost. A ještě nedávno jsme byli jedna republika, pamatujete? Takže Slovák nebo Čech jedno jest.

12
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt