Tak vám řeknu že ten výběr který se nám nabízí je opravdu mizérie!!!Asi k volbám prezidenským přijde minimum voličů a hlavně po té frašce s parlamentníma!!!
Takmový nesmysl si může vymyslet jen Schwarzenberg. Kalousek je jeho třída.Většině lidí však vadí jeho nesmysly a v ychloubání, mně osobně zkušenosti, které s ním mám z Mitasky, která byla ráda když se ho zbavila. v
Je Babiš v současnosti trestně stíhaný? Může trestně stíhaný člověk kandidovat na prezidenta? Pokud nemůže, tak to bude potřebovat prezidentovu milost a ne prezidenta blábolícího na kapačkách. Zdá se mi, že všechno souvisí.
Babiš prezident? Mikromanažer který neumí mluvit a nemá vizi. Co by tam chtěl předvádět?
Za Babiše mluví činy, nepotřebujeme žvanila na Hradě.
To snad nemyslí pan hrabě Schwarcenberk vážně: Babiš a prezidentem!Ha, ha, ha,ha, ha, ha ha,ha, ha, ha ha,ha, ha, ha ha,ha, ha, ha ha,ha, ha, ha ha,ha, ha!
A proč ne ha ha ha
Jsem jenom zvědavý na jednu věc.Jak dlouhou mají lidi paměť a co budou volit při prezidentské volbě.Ono je to totiž naprosto jedno kdo bude na hradě, reputaci ČR ve světě nezachrání ani Jára Cimrman
Já bych bral senátora Fišera. Ten má největší ambice a výborné předpoklady k tomu, aby při lezení do análu EU nikomu nezpůsoboval zranění svoji hladkou pokožkou. Ani nebude potřebovat lubrikant.
Řekl bych, že o kandidatuře Babiše spekulují pouze zdejší pomatení novináři.
Přesně, tak, co by z toho Babiš měl, sedět na hradě, to může v klidu řídit svoje firmy, proto do politiky nešel. Je jasné, že by se ho potřebovali zbavit novináři, ale už mohli pochopit, že Babiš není trouba, jako oni
Osobně bych tam rád viděl paní Nerudovou. Jednak je to češka a pak je třeba tam pořádně vyvětrat a uklidit ten bolševický smrad a na to je žena přece jenom lepší .... 😉
Já jsem také Češka a na Hrad se kvůli tomu neženu. Uklidit a vyvětrat klidně Nerudová může, myslím že jednu uklízečku navíc by tam ještě uživili.
Domestikovaný Slovák, co nedá dohromady kloudnou větu česky? Uff. Koďousek. Uff.
Chtělo by to někoho, kdo vymete ten Augiášův chlív na Hradě.
Za Babiše mluví činy, žvanilů už jsme slyšeli v opozici dost. A ještě nedávno jsme byli jedna republika, pamatujete? Takže Slovák nebo Čech jedno jest.