Kalousek jo, tak to jsem zvědavá, kdo by ho volil. Ale jako vtip dobrý, no , co bychom od starého pána měli očekávat.
Tedy ze všech těch kandidátů v článku jmenovaných bych já Kalouska volil. To je odpověď na váš dotaz.
... ó,to je dvojka stále se podporující... kraďousek a trautemberk...
jinak,fámy,fámy a opět fámy novinářské žumpy...
Jen ne Kalousek,byla by to ostuda našeho národa!!!
Důvod?
Bureš do tepláků a ne na hrad.
Do Ruzyně s ním. Takový hezký malý pokojíček z mřížemi. Tam patří.
Do Ruzyně by předně měli jít Klaus, Ježek, Třískové, Kalousek, Vondra, Bém, E. Zeman, vláda a ČNB z 90 let a mnoho dalších. Proč zrovna Babiš?
Prohoba slovak co krade cesky prezident?
Ano , přesně jak to řekl Vémola proboha, Slovák českým presidentem to už je moc.Nejen , že se tu pakoval na našich daních, ale sekáč co po něm zůstal nám způsobí pěkný průjem a ještě bude řvát , jak to dělal lépe.Lampasák, nebo Klaus nebo Babiš, to by snad národ měl už vědět co je to za ptáčky.Sice tu kdysi kdosi z Kalouska udělal bubáka, ale já bych se ho nebál.A že zabil lidi cez padáky, ožrala, ožralej jak tvrdil Andrej Čobol, tak to by musel dokázat. A po malérerech na obraně si myslím, že tam vládnou jiní kluci, než političtí náměstci jako byl Kalousek a o nějakých padácích neměl ani páru.Jen to asi podepsal páč mu to kdosi přinesl jako stovky dokladů, co podepisují náměstci.A kdyby měl kontrolovat kdejakého lampiona , tak se z toho podělá.A když se tam kluci pakovali, určitě mu to nehlásili.Takže Andy zase kalil vodu Vojtěchu,no a pokud to říká tak zkušený politik jako je kníže ,něco na tom bude, že by byl dobrý president.
Nebude, premiér Babiš vyhraje jenom větou:Máme pravicový Senát,pravicový Parlament ,proto bude levostředý prezident.
Levostředý velkouzenář a velkohnojivář Babiš - to jsi upadl na hlavu Zajíčku, ne?
Kalousek? špatnej vtip.....
Proč?Mně by se líbil víc než AB
Pan Babiš by se měl hlavně naučit popřát svému soupeři ke krásnému druhému místu, jak to děla i pan Zeman.......
Jestli jste se díval,tak jim popřál.
Samozřejmě bude Bureš kandidovat,ví že zde je dost těch co by toho exota volii.
Babiše bude volit velká většina voličů. U voleb přece také vyhrálo jeho ANO, mělo nejvíce hlasů ze všech stran a má i nejvíc mandátů. Babiš předvedl , že je silná osobnost , dokázal ukočírovat v pandemii co šlo, splnil co slíbil ve svém programu. A měli bychom i reprezentativní první dámu, té se jen tak některá sympatickým vzhledem nevyrovná
Pražáci mají asi pravdu že bude Babiš kandidovat ale že to samé neřeknou o Kalouskovi ten se na post prezidenta taky bude ucházet.