Nastavená opatření i při dodržování covid nezastaví.Je to jen buzerace a diskriminace neočkovaných.Pan ministr ví,že se jim boj s covidem vymkl
z ruky a aby to nebylo na něj tak to svádí na neočkované.Nutit k očkování tím,že zdraví lidé nemohou na pivo je ubohost a nejhorší na tom je že mu fandí celý spolek vakcinologů a imuniologů a dalších chytrolínů,kteří z nás dělají hlupáky.
Vzhledem k jeho věku a naprostým nezkušenostem z diplomacie bych Vojtěcha jako velvyslance nikdy nedoporučil.Však všichni víme jaká byla jeho servilnost k Babišovi.Babiš si z něho udělal rohožku,což Vojtěchovi vůbec nevadilo.
No ale Vojta je z Aspenu, tam musíš poslouchat, poclouchat a poslouchat. Chytrý nemusíš být , ale všehoschopný jo.
Vojtěchu, hlavně že jsi švejkoval ve Varech bez roušky . Ty můžeš a nám budeš kázat? Stejný případ jako Hamáček....
Pozor, Vojtěch roušku nosil ,ale ostatní umělci ne.
"Nechystá se ani plošné testování." A to je Vojtěchu chyba, protože budete-li testovat jen neockovane, nikdy nezjistíš kolik očkovaných Covid roznáší. Perzekvovat budeš jen jednu skupinu, přestože ta druhá může být beztrestně příčinou šíření viru. Tvoje řešení je jen honem na čarodějnice!
O to jim přece jde. Testovat jen neočkované. To by bylo kdyby zjistili ze každý druhy očkovaný to má😂😂😂😂
Vojta otevřel slovník a narazil na slovo morální. No a tak ho použil. Bylo by fajn pokud by řekl taky, že je nemorální vydírat rodiče tím, že jejich děti nebudou moci jít do školy, protože spolužák je nemocný=pozitivní a druhý spolužák je taky pozitivní, ale protože je očkovaný, tak do školy může. Vojto bez už do Finska. A nehraj si na Svatého Vojtěcha.
Stačí prostě tvrdě pokutovat hospodský aby se jim nevyplatilo podvádět a pokud budou drzí na hygienu a policisty tak bez pardonu odebrat živnost. Oni by si potom hospodský sami pohlídali koho obslouží. Bohužel to se Švejkama jinak nejde.
Chodil jsem do hospody, chodit budu a o to víc za covidu , akorát jsem si zase jednou v putice zapálit mohl. Naočkovat jsem se byl jen abych, také vyšší pány umlčil.
Chováte se k neočkovaným a k těm, kteří to prodělali jak Němci k Židům, už chybí jen je označovat. Je mně z takových lidí na zvracení.!!!
Doporučuji antiemetika.
Tak to je ten pravý kdo má někomu říkat at někdo nešvejkuje . Kdyby vláda jasně komunikovala a vytvářela platná opatření a problematická uváděla do formy podle zákona dříve než jim je zruší soudy . Tak když vláda švejkuje tak at se nedivý že i ostatní
Nestrašte je, jasný že je to sra..ka, ale bohužel to trochu funguje . A kdo chce ať umře, nedává si tu věc, je mi to jedno, žijem přece v demokracii. Ať se každý rozhodne jestli riskovat a žít nebo nebo neriskovat a žít. Nebo nic a stejný efekt. Když si to starší lidé nechtějí dát, je to jejich volba nikdo nebudeme žít věčně. Tak nás už s tím neotravujete nebo půjdu na antisérum
Proč nám neočkovaným pořád říkají neodpovědní ? Protože se nechceme očkovat pokusnou vakcínou ? U nás v práci musíme každé pondělí na testy , nosíme roušky a jsme nezodpovědní ? Začíná mě to urážet 😡