1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Nastavená opatření i při dodržování covid nezastaví.Je to jen buzerace a diskriminace neočkovaných.Pan ministr ví,že se jim boj s covidem vymkl

z ruky a aby to nebylo na něj tak to svádí na neočkované.Nutit k očkování tím,že zdraví lidé nemohou na pivo je ubohost a nejhorší na tom je že mu fandí celý spolek vakcinologů a imuniologů a dalších chytrolínů,kteří z nás dělají hlupáky.

56
Před 3 roky

Vzhledem k jeho věku a naprostým nezkušenostem z diplomacie bych Vojtěcha jako velvyslance nikdy nedoporučil.Však všichni víme jaká byla jeho servilnost k Babišovi.Babiš si z něho udělal rohožku,což Vojtěchovi vůbec nevadilo.

31
Před 3 roky
Václav Kain

No ale Vojta je z Aspenu, tam musíš poslouchat, poclouchat a poslouchat. Chytrý nemusíš být , ale všehoschopný jo.

19
Před 3 roky

Vojtěchu, hlavně že jsi švejkoval ve Varech bez roušky . Ty můžeš a nám budeš kázat? Stejný případ jako Hamáček....

91
Před 3 roky
Antonín Knobloch

Pozor, Vojtěch roušku nosil ,ale ostatní umělci ne.

30
Před 3 roky

"Nechystá se ani plošné testování." A to je Vojtěchu chyba, protože budete-li testovat jen neockovane, nikdy nezjistíš kolik očkovaných Covid roznáší. Perzekvovat budeš jen jednu skupinu, přestože ta druhá může být beztrestně příčinou šíření viru. Tvoje řešení je jen honem na čarodějnice!

19
Před 3 roky
Jakub Konicar

O to jim přece jde. Testovat jen neočkované. To by bylo kdyby zjistili ze každý druhy očkovaný to má😂😂😂😂

24
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Vojta otevřel slovník a narazil na slovo morální. No a tak ho použil. Bylo by fajn pokud by řekl taky, že je nemorální vydírat rodiče tím, že jejich děti nebudou moci jít do školy, protože spolužák je nemocný=pozitivní a druhý spolužák je taky pozitivní, ale protože je očkovaný, tak do školy může. Vojto bez už do Finska. A nehraj si na Svatého Vojtěcha.

27
Před 3 roky

Stačí prostě tvrdě pokutovat hospodský aby se jim nevyplatilo podvádět a pokud budou drzí na hygienu a policisty tak bez pardonu odebrat živnost. Oni by si potom hospodský sami pohlídali koho obslouží. Bohužel to se Švejkama jinak nejde.

12
Před 3 roky
Jan Čáp

Chodil jsem do hospody, chodit budu a o to víc za covidu , akorát jsem si zase jednou v putice zapálit mohl. Naočkovat jsem se byl jen abych, také vyšší pány umlčil.

1
Před 3 roky

Chováte se k neočkovaným a k těm, kteří to prodělali jak Němci k Židům, už chybí jen je označovat. Je mně z takových lidí na zvracení.!!!

32
Před 3 roky
Skritek Miroslav

Doporučuji antiemetika.

Před 3 roky

Tak to je ten pravý kdo má někomu říkat at někdo nešvejkuje . Kdyby vláda jasně komunikovala a vytvářela platná opatření a problematická uváděla do formy podle zákona dříve než jim je zruší soudy . Tak když vláda švejkuje tak at se nedivý že i ostatní

23
Před 3 roky

Nestrašte je, jasný že je to sra..ka, ale bohužel to trochu funguje . A kdo chce ať umře, nedává si tu věc, je mi to jedno, žijem přece v demokracii. Ať se každý rozhodne jestli riskovat a žít nebo nebo neriskovat a žít. Nebo nic a stejný efekt. Když si to starší lidé nechtějí dát, je to jejich volba nikdo nebudeme žít věčně. Tak nás už s tím neotravujete nebo půjdu na antisérum

6
Před 3 roky

Proč nám neočkovaným pořád říkají neodpovědní ? Protože se nechceme očkovat pokusnou vakcínou ? U nás v práci musíme každé pondělí na testy , nosíme roušky a jsme nezodpovědní ? Začíná mě to urážet 😡

36
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt